Gruppereiser

Drømmen om å reise og oppleve nye steder slipper ikke taket. Jeg kjenner at dette er noe jeg bare må gjøre. Ikke akkurat her og nå, men heller ikke så altfor langt inn i fremtiden. Jeg har så smått begynt å tenke på om jeg skulle hevet meg på en slik gruppereise.

Men spørsmålet er om jeg ville taklet det å reise sammen med en hel haug totalt ukjente mennesker. Jeg vet ikke. Det ville jo vært en utfordring og gitt meg en enorm mestringsfølelse om jeg hadde klart det. Og det ville utvilsomt vært et stort steg videre i prosessen om å bli selvstendig. Andre klarer det jo, så hvorfor skulle ikke jeg?

Kjenner det kribler litt bare ved tanken. Skrekkblandet fryd. Jeg vil nok tenke litt mer på dette før jeg bestemmer meg.

Jeg var hos frisøren igår. Ble klipp og ny farge. Har bestemt meg for å spare til litt lenger hår, for nå har jeg hatt kort hår i mange år.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Første jeg la merke til da jeg logget inn her var håret ditt. Du ble kjempe fin☺️ Jeg har selv lyst å reise rundt å oppleve verden mer, er jo så spennende syns jeg. Go for it😉
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Takk, søte deg 😘 Ja, jeg kjenner jeg har lyst 😊
nouw.com/vibeke
Helene
,
Håret ble fint👍 har kjørt mye nedover Europa med bobil. Sett så mange fine plasser, men slutt på det nå ja🙄 glad for det jeg har opplevd. Gruppereiser er ikke noe for meg, vil være uavhengig og kjøre mitt eget løp. Satse på storeslem i lotto å kjøpe meg bobil☺ er gruppereise noe du kunne tenkt deg så kjør på, da finner du ut om det er noe for deg☺
vibeke
vibeke,
Takk 😘 Tenker bare at da er alt lagt opp for deg og du reiser ikke mutters alene. Men jeg aner ikke om det er noe for meg heller, har aldri prøvd.
nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,
Så fin du er på håret, og en lekker farge 😊 Da jeg var yngre var det greit med gruppereiser, men nå foretrekker jeg å reise på egen hånd. Da kan jeg bestemme selv, og det liker jeg godt 😊
nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
Takk 😊 Å reise mutters alene frister ikke, så derfor tenkte jeg at gruppereise kan være tingen.
nouw.com/vibeke
tonevinningland
tonevinningland,
kjempefint 😍 gruppereiser har jeg ikke vært på i Norge. Men i Vietnam har jeg vært på flere gruppereiser eller guidet tur som vi kaller det. Det er samme opplegg som gruppereiser, masse folk reiser sammen rundt omkring. Og det syns jeg er knall selvom det kan være hektisk og alle må akseptere at alle er forskjellige og må ta litt hensyn til hverandre.
nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Takk 😘 Tror det kunne vært artig og så vil jeg jo bli kjent med folk. Er i tenkeboksen...
nouw.com/vibeke
Interiormamma
Interiormamma,
Så fin ❤️❤️
nouw.com/interiormamma
vibeke
vibeke,