God morgen!

Blir sen frokost idag, nesten flau for å si det. Men jeg har gjort noe før jeg kom så langt, bl.a vært ute med hundene og gitt de mat. Skjønt; det er ikke mye de spiser, ikke noen av dem. To av de er plaget med falsk drektighet.

Her er frokosten min. Den skal nytes.

I dag er siste dagen på Lie. Det har vært en herlig helg til tross for mine tanker rundt dette med Lotte. Jeg har prøvd å slappe av og kose meg med hundene, bok og Netflix. Fikk nå sett hele første sesong av "The crown". I går begynte jeg på serien om jordmødrene. Den virker også veldig god. Elsker engelske serier. Så litt på "Dødelig våpen 3" som gikk på en eller annen kanal i går. Jeg vet ikke....elsket jo Men Gibson og syntes han var sååå skjønn og morsom. Var ikke fullt så skjønn og morsom nå. Typisk amerikansk action, mye vold og skyting. Ikke noe for meg i dag ihvertfall.

Ønsker dere alle en fin søndag. Og vet dere? Jeg sitter ute og spiser frokost! Tenk det 😉

  • Diverse
  • 69 visninger

Liker

Kommentarer

GledeOgInspirasjon
GledeOgInspirasjon,
Ble litt sen frokost på meg og da jeg dro hjem til mamma og pappa for å vanne blomstene siden di er bortreist. Så var det selvsagt ut på tur med hunden før jeg kunne hive i meg noe mat😉 Ønsker deg en fin søndag😉nouw.com/gledeoginspirasjon
vibeke
vibeke,
Det er nå deilig med sene frokoster av og til 😀 God søndag til deg også!nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229