Gangsperr, sovesyke + en hyggelig e-post!

Gangsperren kom gradvis utover dagen i dag. Spesielt i magepartiet, men kjenner det også litt i ryggen. Det er jo bare bra - viser at yoga faktisk er trim. Gleder meg til neste gang og så var det så kjekt at det det kom såpass mange.

Jeg var skikkelig trøtt i går kveld og gikk tidlig til køys. Sov som en stein, men likevel er jeg trøtt om morgenen. Sover i det hele tatt veldig bra for tiden, skulle nesten tro jeg hadde fått sovesyke! Det hjelper jo på at jeg ikke sover middag på ukedagene, men dog... Selv i helgen da jeg hvilte middag, lå jeg ikke spesielt lenge før jeg sovnet. Jeg tar nå vitaminer regelmessig, og i dag begynte jeg også å ta Omega 3.

Jeg ble så glad i dag! For snart to år siden kjøpte jeg et gavekort i julegave til min søster. Gavekortet ble kjøpt gjennom TrueStory og skulle gjelde som billett for to til klatreparken Høyt & Lavt. Trege som vi er har vi ikke fått benyttet oss av det til nå, men hadde planer om å bruke det neste helg (før fristen gikk ut siste november). Plutselig ser jeg på siden til klatreparken at de kun har åpent for enkeltpersoner fra mars til oktober! Ble litt redd for at vi da ikke kunne bruke billetten, så jeg sendte de en e-post og spurte hva vi kunne gjøre. I dag fikk jeg et hyggelig svar tilbake at de kunne løse inn gavekortet for oss nå og så kan vi komme på besøk innen mai 2020.

Må si jeg synes dette var utrolig god service! Nå kan vi vente til vinteren er over og heller ta turen i april (og da skal vi komme oss avgårde!!) Gleder meg til å tilbringe en dag der med min kjære søster - det blir utfordrende, men forhåpentligvis drar vi derifra med en enorm mestringsfølelse!

Bergen by night

Tatt i ettermiddag da Embla og jeg var ute. Etter noen våte dager her vest, frøs det igjen på i går kveld.
  • Diverse
  • 136 visninger

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Har hørt positive ting om disse høyt og lavt klatreparkene. Og bra dere fikk ordnet slik at det blir brukt 😊 yoga er bra for kroppen 😉nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Jeg er utrolig glad jeg fikk fikset det slik at vi kan gå neste år! nouw.com/vibeke
elevele
elevele,
Yoga er veldig god trening- men det som regel i ettertid man merker det ja 😊 Jeg elsker god service! Det er sånn det skal være- hjelpsomhet så langt det lar seg gjøre 😃 Flott bilde 😃 nouw.com/elevele
vibeke
vibeke,
Gangsperren gokk bort etter noen dager, og i morgen er det klart for ny time 🤗nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229