Fortsatt sykemeldt

Målingene viste at jeg har et lett forhøyet blodtrykk. Jeg ligger litt i grenseland. I første omgang skal jeg prøve å gå ned litt for å se om det kan stabilisere det litt. Så blir det flere prøver og ny kontroll før påske. Jeg håper virkelig at jeg ikke må på medisin! Nevnte svimmelheten og hun mente det kunne ligge i øret. Hun snakket om krystallsyken, men jeg vet ikke om hun mente jeg hadde den. Jeg orket ikke spørre!

Jeg er videre sykemeldt - 20% - og så får vi se videre. Jeg håper jo og tror at høyere jernlagre vil gjøre meg mer opplagt slik at jeg kan ta litt tyngre turer etterhvert. Og dermed ta av mer. Jeg fikk henne til å le godt. Hun spurte meg om jeg hadde vært flink å gå på turer, og jeg snakket om disse "tisseturene". "Har du hund", lurte hun på. Ja, jeg trodde jo hun kanskje husket det, og da lo hun og sa hun hadde begynt å lure. Haha.

Så minst tre ganger i uken bør jeg gå på såpass lange turer at jeg får opp hjertepumpen. Jeg får jo oppfølging nå - ble veiet og greier - og det synes jeg er flott! Da har jeg bedre forutsetninger for å lykkes. Og jeg har flotte turområder rundt meg, så det er ingen bønn lenger.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Krysser og fingrene for deg🥰🌼
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
VeraLynn
VeraLynn,
Det hørtes ikke så ille ut dette her, og jeg er sikker på at dette skal gå bra 😊 Lykke til med lange turer etter hvert. Ha en fortsatt fin kveld.
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Ønsker deg god bedring og godt du får skikkelig oppfølging 💕
nouw.com/tonevinningland