For 39 år siden

For 39 år siden fikk jeg endelig den lillesøsteren jeg så lenge hadde drømt om å få. Jeg var 12 og et halvt år da det skjedde og jeg husker den dagen som om det var i går.

I mange år hadde jeg misunt vennene mine som hadde søsken. De syntes nok jeg var heldig, som ikke hadde andre å knive med om oppmerksomheten. Min farmor og farfar hadde bare meg, så jeg ble nok bortskjemt på et vis. På min mors side av familien var vi flere så husker at jeg satte stor pris på de gangene jeg var på besøk hos besteforeldrene mine, og fikk treffe kusiner og fettere.

Men de kunne ikke erstatte den lengselen jeg hadde etter søsken. Da min mor endelig ble gravid, var jeg så lykkelig. Dessverre spontanaborterte hun etter kort tid og jeg var utrolig lei meg. Heldigvis lyktes det igjen og denne siste dagen i oktober i 1980 kom altså et vakkert pikebarn til verden. Jeg fikk se henne første gang da hun bare var knappe 4 timer gammel og det er et øyeblikk jeg aldri glemmer.

Vi vokste jo opp begge som to enebarn egentlig siden aldersforskjellen var såpass stor. Men med årene jevnes forskjellen mer og mer ut. Hun har gjort meg til tante to ganger ❤️❤️

I dag har vi feiret dagen hos mine foreldre med deilig middag og kake til dessert. En veldig koselig ettermiddag og kveld.

I morgen får jeg besøk av en bloggvenninne og hennes sønn, og det gleder jeg meg til! Blir så koselig å treffes. Det er flere jeg kunne tenkt meg å treffe, så kanskje vi kunne fått til et fellestreff en gang?
  • Tanker
  • 124 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Ja lykken var nok stor for dine foreldre også, ettersom de hadde mistet et barn. Sender bursdagsklem til søsteren din 🎉 og en til deg også 😊nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
Ja, lykken var stor hos alle 🤗❤️ Hun var svært etterlengtet. Skal videresende sen klemmen 😘nouw.com/vibeke
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Godt å få en søster etter så mange år som alenebarn. Selv så var jeg nr 2, så jeg hadde en søster med en gang, også kom det 4 søsken til. Mange år være glad i da 🙂nouw.com/hverdagenformeg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229