Fikk pizzaen for halv pris!

Planen min for dagen i dag var å rydde litt, støvsuge og vaske. Kom jeg så langt? Nei... Litt typisk meg å starte med ting jeg egentlig kunne ventet med og så blir ikke det andre gjort. Jeg gikk i gang med å rydde i skuffen og hyllen på badet. Så vasket jeg dusjkabinettet, vasken og toalettet. Har også vasket lett over noen lister. Var like før jeg hev ut alt av klær for å få mer orden i klesskapet, men jeg stagget meg. Det får vente.

Støvsugeren står fremdeles urørt i boden.

Jeg har hvilt meg og nå i kveldingen bestilte jeg pizza. Jeg så ikke på klokken, men det var visstnok gått over tiden så jeg fikk pizzaen for halv pris! Ikke verst.

Håper været er sånn noenlunde i morgen at jeg kan ta meg en rask tur til Kvarven før jeg drar til foreldrene mine. Som dere ser henger skylaget lavt i kveld. Ikke rare utsikten.
  • Diverse
  • 132 visninger

Liker

Kommentarer

Sceneteppe
Sceneteppe,
Skal ikke klage på halv pris!nouw.com/sceneteppe
VeraLynn
VeraLynn,
Vært flink du 😊 Det har hendt meg et par ganger at jeg har fått halv pris pga at de kommer for sent. noen ganger har de ikke små emner å lage pizza av så jeg har fått en stor en, og betalt for en liten 🙏🏻nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229