Et lite hjertesukk

Det er mange som har lurt på om vi skal fortsette å drive oppdrett selv om venninnen min nå har flyttet og jeg selv skal flytte. Til det er svaret JA! Men i litt mindre skala enn før. Vi har aldri drevet noe stort oppdrett, max ett til to kull i året. De siste årene har vi bare hatt noen få kull og det har gått noen år imellom. Det er klart det blir vanskeligere å ha kull når man bor i leilighet, men venninnen min bor i enebolig, så jeg antar jo at fremtidige kull blir der. Vi får se hva som skjer. 

Og hvis noen lurer, så er det INGEN dramatikk rundt dette at Helena har flyttet 😄 Hun fikk seg en kjæreste enkelt og greit. Selv om mange sikkert har trodd at vi to var et par så var vi aldri det. Bare veldig gode venninner/søstre som valgte å kjøpe seg et hus sammen for oss og hundene våre. Vet at det gikk rykter om "de lesbene" og det såret meg veldig. Så fant jeg ut at folk får tro hva de vil! Og om vi hadde vært kjærester, so what?? For meg blir det litt nedlatende og fordømmende å kalle folk slik. Vi sier jo ikke "de der heterofile".

Jeg tenker at la folk være som de er. Om man er heterofil, homofil, lesbisk...det sier INGENTING om hvordan de er som mennesker. De kan være noen rævhol (unnskyld uttrykket) eller skikkelig gode mennesker. Det samme gjelder om man er sort, gul eller hvit. Respekter mangfoldet!

Legning er også noe personlig, men dessverre er det slik at man nesten føler man må stå frem for å fronte en sak, og vise at dette ikke er så unaturlig som noen vil ha det til. Jeg har stått frem som bifil i diverse diskusjoner på facebook. Pga holdninger som kommer til uttrykk så har jeg fremdeles problemer med å si dette høyt. Var usikker om jeg skulle skrive det her også. Hvorfor skal det være slik?

  • Tanker
  • 152 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229