Er det så bra?

Så har det skjedd igjen. Et dyr dreper et menneske i en dyrepark. Dyret blir selv avlivet etterpå. Jeg spør meg selv; er vi mennesker selv skyld i at dette skjer? Jeg sier ikke at han som ble drept er skyld i dette, han var en uskyldig 18 år gammel gutt, men tenker på dette at vi holder dyr i fangenskap. Er ikke det med på å skape en frustrasjon hos dyrene? Det er jo ikke deres naturlige miljø.

Husker for noen år siden da vi var på ferie i Danmark, nærmere bestemt Aalborg. Vi var en tur i zooen der. Det var en isbjørn husker jeg som gikk rundt og rundt i ring. Området han bodde på var ikke stort og han virket stresset. Senere kom jeg over en artikkel om dyr som gikk rundt og rundt, og det var et tegn på at de ikke hadde det så bra... Da jeg leste det, kom jeg til å tenke på den stakkars bjørnen.

Jeg er veldig glad i dyr som dere forstår. Jeg får jo vondt når jeg ser et naturprogram der et dyr dreper et annet. Men det er tross alt naturens gang, det er slik det skal være. Den sterkestes rett osv. Men jeg "heier" alltid på den svakeste parten hehe.

  • Tanker
  • 83 visninger

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Det er trist med dyr i dyrehager, er ikke alle som passer inn der. Og skulle absolutt et dyr inn i dyrehagen, så burde den fått et mye større område å bevege seg fritt på.nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Trist 😔nouw.com/vibeke
Helene
Helene ,
Har vært i samme dyreparken som deg og så isbjørnen, gikk å tenkte på den lenge etterpå. Den hadde det ikke bra, virket stresset. Synd at de skal måtte leve slik for at vi skal ha noe å se på!!
vibeke
vibeke,
Ja! Helt enig. nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229