Én dag om gangen

I går kom bestevenninnen min på besøk. Hun var forresten en liten tur innom søndagen også på vei hjem fra påskeferie. I går hadde hun med seg sine to tibbejenter så vi gikk først på tur og så laget hun deilig lunsj til oss etterpå.

Turen og besøket gjorde godt. Vi snakket mye om Thea selvsagt og jeg fikk masse kos av vofsene. Vi valgte å gå på tur til Lyreneset - der rakk jeg aldri å gå med Thea.

Da de skulle gå, ble det veldig tungt. Jeg bare gråt og gråt, og savnet etter Thea gjorde så vondt. Jeg la meg derfor ned for å sove. Dumt selvsagt for jeg fikk jo ikke sove i går kveld, men jeg hadde ikke klart å komme gjennom resten av dagen ellers. Tenker jeg ville hatt problemer med å sove uansett for det har vært slik flere netter nå.

Jeg klarte ikke gå på jobb idag. Skulle vært til kontroll med Thea så alt bare ble veldig, veldig tungt.

Jeg har jo tenkt helt siden torsdag, at jeg måtte få snakke med dyrlegen som behandlet Thea. Jeg har grublet og tenkt, og klandret meg selv. Burde jeg sett dette mye før? I dag fikk bestevenninnen min snakke med henne, og hun sa at jeg hadde spart Thea for mye smerte. Thea hadde flekker på leveren, svulst i milten samt moderat anemi. Hun hadde ikke klart seg så lenge. Livsviljen var der, men kroppen jobbet imot.

En viss lettelse er det jo å vite at jeg ikke kunne gjort noe fra eller til, men vondt at hun skulle få denne helvetes sykdommen som kreft er. Nå må jeg bare ta tiden til hjelp.

Én ting er sikkert og det er at jeg fortsetter med livsstilsendringen for Theas skyld. Er hun som er min største motivator. Jeg har ikke spist noe snop denne påsken, det har ikke fristet i det hele tatt. Har ellers hatt dårlig matlyst, så jeg har nok tatt av litt.

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Føler slik med deg <3 <3 <3 😟 Du må bare ta tiden du trenger, for det er kjempefælt og trist å miste et kjæledyr man elsker over alt på denne jord. <3 Unner ingen den smerten det er 😟

Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

nouw.com/nadixie
vibeke
vibeke,
Det er vondt ja, alle som har dyr vet ❤️ Takk for gode ord og støtte ❤️nouw.com/vibeke
Kari
Kari,
Får vondt helt inn i hjerteroten når jeg leser dette... Veldig trist at du har mistet Thea <3www.kariengesvik.no
vibeke
vibeke,
Takk ❤️ Savner henne sårt 💔nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229