Én dag igjen!

Nå er det bare én dag igjen og så er det sommerferie! Så deilig det skal bli! Hvis været blir slik det nå er meldt, drar jeg på hyttetur lørdag. Så i morgen blir det pakking.

Nå er jeg nettopp ferdig med å støvsuge og vaske leiligheten. Det hadde ikke vært kjekt å komme hjem til et rotehus, men nå ser det ok ut her. Når jeg først kommer i gang går det kjapt, men Gud så kjedelig det er... Heldigvis er ryggen min bedre!

I morgen blir det som nevnt å pakke alt som skal med. Alltid like vanskelig synes jeg. Nå er det ikke meldt strålende vær akkurat, så regnjakke og oljebukse er et must. Ellers blir det topper, collegegensere, flisjakke, ullundertøy, flere bukser, en turtights og tykke labber. Tror jeg kan droppe lettere sommerklær og badedrakt 😜

Så må jeg jo ha med spesialmat til meg selv og mat til Embla. Jeg kommer spise enkelte vanlige middager - må nesten få lov til litt kos når jeg er på hyttetur. Kan nesten ikke sitte der med en shake når de andre koser seg med grillmat...

Gleder meg!

Det blir et stykke å kjøre før jeg kommer frem. For første gang skal jeg kjøre ganske så langt helt alene - det blir en utfordring. Hadde dette vært før hadde det nok ikke blitt, men nå kommer det gå veldig bra.

Nei, nå må jeg ut på kveldstur med Emblamoren. Hun har ventet tålmodig nå.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Du får ha en fin ferie og kos deg masse🌸☺️
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Takk - du også når din tur kommer 🤗
nouw.com/vibeke
Annette82
Annette82,
God tur snuppa mi❤️ Kose deg supermasse og hilse til F og H😘🥰
nouw.com/annette82
emiliehelle
emiliehelle,
Ha en fin ferie😍
nouw.com/emiliehelle