Disse hundene....🤣

Jeg gav vofsene hver sin dentastix tidligere i dag. Shakira spiste sin, Marco gikk rundt med den i munnen mens han jamret og pep. Han gikk tilslutt ut i hagen og jeg forsto at han prøvde å gjemme den. Han jobbet på og dyttet med snuten. Da jeg gikk bort, kunne jeg ikke se noe, så tenkte at han kanskje hadde funnet et annet sted.

Flere timer senere begynte han på nytt å jamre seg. Vi hadde i mellomtiden gått inn, de fikk mat og jeg hadde satt meg opp. Så hørte jeg jamring og trodde han måtte ut på do. Slapp han ut, men han roet seg fremdeles ikke. Nå begynte jeg å tenke på denne dentastixen. Kunne det være den han ville ha...? Slapp han ut nok en gang og han gikk rett til det stedet. Han gravde og virket litt panisk. Jeg gikk også bort og hva så jeg ligge der?? Jo, dentastixen! Full av jord haha. Den lå sånn til at det var ikke så lett for Marco å få tak i den så jeg plukket den opp og gav den til ham.

Det var en som ble veldig fornøyd da hehe.

Shakira drev også på og jamret seg i dag morges. Hun lå med hodet mot skapet og så tydelig etter noe. Jeg kunne ikke se noe, men hun fortsatte. Ved nærmere ettersyn så jeg hva hun pep etter - en ball! Hun elsker baller!

De er kime til mye kos og glede disse.

  • Diverse
  • 124 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229