Dette kunne blitt en tragisk historie...

Eller det kunne blitt en tragiKOMISK historie. Det ble heldigvis ingen av delene, alt gikk bra!

Saken er den at jeg lot vofsene være i hagen da jeg gikk i dusjen. De hadde vært så stille så tenkte at da skynder jeg meg. Selvsagt; da jeg står der naken, kun iført truse, og smørte meg inn, så begynner de å bjeffe. Sikkert noen som gikk forbi. Og i det jeg ser ut av vinduet, ser jeg at inngjerdingen faller og hundene stormer over og ut. Herregud, jeg brølte ut vinduet: "Kom tilbake". Så fôr jeg ut av badet og ned trappene....fremdeles uten en tråd med unntak av trusen. Vet dere, det var på hengende håret at jeg hadde løpt ut slik og sikkert gitt Risnes et minne for livet. 

Vel, jeg bråsnudde og løp opp trappene igjen, og tok på meg det første jeg fant. Men jeg skalv slik på hendene at det tok jo sin tid. Så var det å løpe ned igjen og ut - og der sto alle 4 oppi bedet! Ingen hadde løpt ned til fossen, ingen hadde hoppet ned slik at de ville kommet seg på andre siden av porten. Nei, de sto der og adlød meg med en eneste gang. 

Herregud, som jeg skalv etterpå. Men måtte jo le med tanke på hva jeg kunne ha gjort. Naboene på Risnes ville aldri glemt meg da 😳

  • Diverse
  • 50 visninger

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Jeg måtte jo le selv da jeg fortalte det til venninnen min 😂nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229