Den sorte uken

Vi er gått inn i den sorte uke. Bare i dag har jeg fått 4-5 SMS-er om forskjellige tilbud. Det er Kremmerhuset, Lindex, MakeupMekka and you name it. Alle kan skilte med supersalg denne uken.

Men sparer man så mye egentlig? Undersøkelser har vist at enkelte butikker i tiden før Black Week skrur opp prisene for så å sette de litt ned til denne siste uken av november. Et såkalt bløffesalg. Men man kan selvsagt være heldig og gjøre noen kupp. Ingen regel uten unntak - man må bare være litt bevisst. Jeg holder meg i hvert fall langt unna butikkene denne uken - jeg orker rett og slett ikke det hysteriet. Men det går mer på at jeg ikke takler den trengselen av folk, køer og alt som følger med. Jeg har forresten bestilt en gave til på nettet i dag så da er to gaver i havn.

I dag har jeg tenkt å pynte litt her. Adventslyset skal opp og litt annet juledekordill. Måtte le litt av meg selv da jeg så kartongen med juleting og alt jeg har kjøpt. For å si det sånn; jeg trenger IKKE handle inn nytt til neste år. Kan ikke bruke alt heller for da kommer det se ut som i «The Julekalender» her 🙈 Jeg er glad i pynt, men det må være en viss stil og det må ikke se overlesset ut.

Skal prøve å få tatt bilder når jeg er ferdig.

Ellers har det vært en ok dag. Trøtt som vanlig på en mandag, lite søvn, men friske hunder heldigvis.

  • 128 visninger

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Jeg er dritlei all reklamene jeg har fått også. Men av og til er det faktisk noe som er bra tilbud 🤩nouw.com/tonevinningland
Annette82
Annette82,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229