Bestilt time idag!

Jeg hadde time hos legen idag morges. Det gikk bra, blodtrykket er på vei ned og jeg har også tatt av siden jeg var der sist. Fikk vite at jeg hadde hatt høyt kolesterol sist, så idag ble det tatt nye blodprøver. Hun vil fremdeles ikke slippe meg, og jeg er veldig glad for det. Neste time er i juni så da er det bare å stå på videre.

Jeg har allerede gjort endringer i kostholdet. Har kuttet ut snop, spiser oftere, men mindre, kuttet kraftig ned på brusdrikking og prøver å spise mer grønt. Der har jeg fremdeles et forbedringsbehov. Nå går jeg over til magrere produkter, og skal jeg ha pasta, blir det fullkorn. Har virkelig troen nå som jeg gjør ting gradvis.

Kjøpt inn litt blomster til påske. Har også kjøpt tulipaner, men de har ikke sprunget ut ennå.

Og - så har jeg bestilt time hos Leading Light for min neste tatovering! Det blir onsdagen etter påske og jeg gleder meg! Skal selvsagt legge ut bilde :-)

Har noen av dere tatt påskeferie nå? Jeg skal jobbe til og med onsdag, men da kun fra 8-12. Først skal jeg nå nyte helgen. Satser på at det blir noen turer i finværet, men uten hund da.

God helg alle!


Liker

Kommentarer

okergul
okergul,
Du er altså så flink i matveien! Kan du ikke smitte litt over på meg? 😅
Så koselig med nye blomster til påske, det lyser opp i sjel og sinn. Og så bra bilder du får med den mobilen din! Du er vel fornøyd med den? 😁
Her startet vi på påskeferie allerede på onsdagen som var. Deilig. Nyt helgen! 🌼
nouw.com/okergul
vibeke
vibeke,
Jeg er kjempefornøyd med mobilen nå som jeg er blitt vant til den 😁 Håper du blir litt inspirert da hehe. Men jeg har jo ikke vært så flink før jeg fikk kniven på strupen. Nå må jeg bare. Ønsker deg en fin helg og en riktig god påske! 🌞
nouw.com/vibeke
ecofriendly99
ecofriendly99,
Bra at du prøver ditt aller beste for å ha et sunt kosthold! God helg og god påske!
nouw.com/ecofriendly99