Allerede snart én uke siden

Tiden flyr. Det er snart én uke siden jeg kom hjem fra Kreta og jeg har allerede hatt ferie i tre. Heldigvis er det én uke igjen, for jeg er ikke klar for jobb ennå. Den skal nytes!

Jeg har vært litt trøtt de siste dagene, men ikke så rart kanskje. Har jo vært en del på farten. Igår hadde jeg meg en tre timers middagslur! Fikk selvsagt ikke sove da jeg la meg. Hadde så mange planer, skulle støvsuge og vaske her, men har jeg gjort det?? Nope... Jaja, det løper ikke bort. Jeg må bare akseptere at jeg har slike litt tyngre dager innimellom. Jeg har jo lavt stoffskifte og jeg er vel i overgangsalderen også tror jeg. I starten iallefall.

Jeg kjenner jeg er utålmodig. Utålmodig etter å få det slik jeg vil ha det her i leiligheten min. Men så har jeg ikke ork til å ta tak. Det er frustrerende. Ser på ene veggen der jeg må flikke litt, men bare tanken på alt forarbeidet, gjør meg svett. Det løper ikke bort det heller... Begynner iallefall å få en viss idé om hva jeg vil ha opp på veggene nå og det tror jeg kan bli bra! Det blir slike vegghyller som jeg har snakket om, men jeg vil ha de beiset. Jeg vil rett og slett ha inn litt mer tre i stedet for hvite hyller. Det vil bli varmere og koseligere.

Håper alle får en fin fredag!

  • Tanker
  • 192 visninger

Liker

Kommentarer

Helene
Helene,
Uff,det som er litt slitsomt for jeg har ikke fått noe eksakt dato enda! Men, orker ikke å drive med kjøp akkurat nå så akter å kaste penger ut av vindu å leier nå i første omgang! Får ikke hjelpe om pengene får vinger en stund😂
tonevinningland
tonevinningland,
Flotte minner å se tilbake på det 😉 og ta tiden du trenger, ting ordner seg til slutt vet du 😉nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229