Akkurat no

Akkurat nå ser det slik ut:

Jeg satte meg ut for å nyte morgenkaffen slik jeg har gjort hver dag (med unntak i går da for da regnet det), men da hadde solen gjemt seg. Når man da sitter og hutrer blir det liksom ikke samme kosen. Håper bare ikke solen har tenkt å fortsette dette gjemmespillet sitt, for jeg kunne tenkt meg litt mer sol på kroppen.

Nå er ikke jeg en person som orker å sitte i solen i timesvis. Jeg kan gjøre det i syden for der kan jeg kjøle meg ned med en dukkert innimellom (selv om jeg må innrømme at jeg faktisk hadde foretrukket å være i vannet mesteparten av tiden for jeg elsker vann!) Her hjemme ligger jeg aldri pal i solen - det orker jeg rett og slett ikke.

Da er det mye kjekkere å gå en tur og man får jo faktisk farge da også. Bedre farge vil jeg si. Og mosjon. Så to fluer i en smekk kan man si hehe. Min plan i dag er å komme meg på en tur, muligens Kanadaskogen. Det blir ingen utforsking i dag tror jeg...men en ren kondistur. Det holder ikke med kun én slik tur i uken så jeg håper jeg klarer å opparbeide meg nok vilje til å klare det. Det er ikke det samme å gå i øs pøs, så jeg bør gjennomføre det i dag.

Ååå, skulle til å skrive at nå må jeg skynde meg ut for solen er her, men den forsvant før jeg rakk å skrive åå 🤣

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
God tur! Solen kikker frem sånn inn i mellom, akkurat nå stråler den faktisk over Kanadaskogen. 😊
nouw.com/siljekjenslevar
vibeke
vibeke,
Og den strålte da jeg gikk der ☀️😘
nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,
Håper du fikk en god tur 😊 Akkurat nå driver Tor med hammeren å banker så det gnistrer, og regnet øser ned. Akkurat i dag gjør det meg ingenting 😉
nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
Jeg fikk en god trimtur 🤗 I dag er det grått her, men jeg skal rydde litt og ellers bare slappe av.
nouw.com/vibeke
Margrethe,
Alltid deilig å gå! Mosjon er viktig.... og været betyr jo ikke så mye, selvom sol selvfølgelig er aller best! 😊
utifriluft.blogg.no
vibeke
vibeke,
Det trenger ikke være sol for å gå en tur, bare opphold 🤗
nouw.com/vibeke