Å rakke ned på andre

Folk som rakker ned på andre for så å fremheve seg selv - de har jeg ingenting til overs for. Om man er konkurrenter eller hva... man gjør bare ikke slikt! Til syvende og sist er det kun seg selv de ødelegger for. Det burde de kanskje tenkt litt på. All omtale er nødvendigvis ikke av det gode.

Jeg kommer aldri skjønne meg på slike folk. Hvis det er misunnelse som får de til å oppføre seg slik, så har de virkelig et problem. Men forstår ikke helt hvilken grunn man har til å være misunnelig når man selv gjør det bra? Er det slik å forstå at man ikke unner noen andre å gjøre det bra? Skjønner bare ikke hva de vil oppnå. Jeg vil jo tro man kommer lenger med samarbeid og det å ha gode relasjoner til sine omgivelser, men for enkelte betyr visst det fint lite. 

Noen ser ikke lenger enn til sin egen nesetipp. Man kan så gjerne være stolt over hva man har oppnådd, men å skryte for å skinne over andre - nei, det er forkastelig. 

Liker

Kommentarer

Gunvor Sørensen
,
Er fullstendig enig med deg. Som jeg alltid har sagt, klarer man ikke å glede seg over andres fremgang, da har vi mistet en viktig del av seg selv.
vibeke
vibeke,
Ja, jeg tenker at man får 1000 ganger igjen om man klarer å glede seg med andre. Da vet man jo at den dagen en selv gjør det bra, så er det andre som gleder seg på ens vegne. Kjekt at du kommenterer her inne, Gunvor 😊 Setter pris på det.
nouw.com/vibeke
verozitas
verozitas,
Helt enig. Jeg er vant til å få sleng kommentarer rett i fleisen av andre, men jeg orker ikke å si noe tilbake da det bare blir krangel å tull. Jeg hever meg heller over det og tenker at det er den personen det er synd på! Kunne ønske at vi kvinener heller kunne være flinkere til å glede seg over andres liv og fremgang, misunnelse fører bare med seg dritt! 😉
nouw.com/verozitas
vibeke
vibeke,
Det skulle jeg også ønske! Det beste er jo å heve seg over det, men det er lettere sagt enn gjort av og til...
nouw.com/vibeke