6 uker nå!

Jeg har hatt hjemmekontor i 6 uker nå! Herregud, hvem kunne ane at noe sånt skulle skje? Var ikke akkurat i mine tanker da året lå der, nytt og ubrukt. Hverdagen er snudd opp ned, og nå er det nesten blitt en vane. Det blir veldig rart den dagen jeg igjen kan dra på kontoret på normalt vis. På en måte er det jo deilig slik det er nå. Jeg trenger ikke stå opp grytidlig - og det er godt for et murmeldyr som meg. Jeg har en helt annen frihet og kan jobbe utover kveldene om jeg ønsker det. For meg er det bra siden jeg som sagt ikke er noen morgenfugl.

På den annen side savner jeg kollegaene mine og det sosiale fellesskapet vi har.

I dag har forresten dagen vært ganske travel. Første punkt på programmet var Excel-kurs for viderekomne. Fikk sett gjennom første video og lastet ned oppgaver før jobbmøtet kl 10. Så ble det å lufte Embla og svare på e-poster før neste møte kl 12. Så var det nok et lite møte etter der igjen.

Kl halv fire skulle jeg hente lille Ø i barnehagen. Det var så kjekt - ble møtt av et stort smil. Hørte ham si til ene barnehagetanten: «Det é min tante». Han var så blid og pratet hele veien. Vi hadde en fin kosestund sammen før mammaen kom hjem.

Nå i kveldingen har jeg jobbet litt med oppgaver til første videoen i Excel-kurset. Det skal jeg fortsette med i morgen og da skal jeg også se litt mer på PowerPoint-kurset. Kompetanseheving kalles dette ;-)

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Ja det merkes på jobben min at alle ledere og sjefer har hjemmekontor, er utrolig stille i gangene. Er bare spent på hvor mange som kommer til å fortsette med hjemmekontor når alt dette er over🤔
nouw.com/frulea
Landligelykke
Landligelykke,
Ja,den nye hverdagen er nærmest blitt normal. Her jobber jeg enda ,men har dager i uken der jeg er hjemme med barna. Ha en fin fredag. -C-
nouw.com/landligelykke
tonevinningland
tonevinningland,
Ja det er blitt annerledes nå i disse tider .... for meg og har det blitt rart at jeg liksom har 7-15 dager. Jeg syns det er veldig greit men vet det bare er midlertidig.
nouw.com/tonevinningland