Mestring & motivasjon, Naturopplevelser

Jeg vet ikke om det har noe med b12-vitaminene å gjøre, men jeg har følt meg litt mindre trøtt de siste dagene. Solen og det pene været virker kanskje også inn. Jeg vet ikke, er vel en sammenheng.

Jeg klarte faktisk å ta turen til Kvarven idag! Er virkelig stolt :-)

På stien oppover var det litt snø og is, men det gikk helt fint å gå der. Vi var de eneste som var på Kvarven.

Jeg har en kjempegod følelse nå! Både Thea og jeg er deilig slitne. Gjør ingenting å være trøtt når man har har en god grunn for å være det.

Og snart er det helg :-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Tanker , Hjem & interiør

Jeg ble jo aldri helt fornøyd med det spisebordet jeg kjøpte via finn.no, så er veldig glad for at jeg fikk det solgt og ikke tapte for mye penger på det. Stolene fikk jeg også solgt så er veldig fornøyd med det.

Tror egentlig ikke det var tiden for å ta de store avgjørelsene da jeg kjøpte spisebordet. Når man har det tungt og ikke er særlig fornøyd med seg selv eller noe annet, så blir det vanskelig. Jeg fant ikke glede i så mye, selv ikke i nyleiligheten. Men - tror nok det ville være ti ganger verre om jeg IKKE hadde bodd her da! De siste dagene synes jeg det har gått bittelitt bedre. Vet ikke om det har sammenheng med at jeg har begynt i terapi igjen eller hva. Ja, jeg "bet i det sure eplet" og oppsøkte psykologen før tingene ble verre. Tror det var lurt. Hadde masse tanker som surret etter timen, så for meg at noen drev og rørte godt rundt i hjernemassen hehe. Men det er godt også. Og jeg innser at det å gå på jobb er bedre for meg enn å være hjemme. Hjemme blir jeg bare liggende til langt på dag. Ikke bra!

Tilbake til spisebordet... Idag bestilte jeg meg et nytt bord - fra Bohus denne gangen. Jeg får det ikke før i april, men det går fint.

Jawa spisegruppe

Hele sittegruppen ville kommet på 4995,- men jeg valgte å bestille kun bordet. Da kommer det på 1799,-. Stolene kan jeg kjøpe billigere på Ikea, evt. på finn.no. I utgangspunktet var det et slikt bord jeg hadde sett for meg, er veldig greit med den klaffen. Selve bordet er 120 cm i lengden - med klaffen blir det 35 cm lengre. PERFIC!

Likes

Comments

Naturopplevelser

Det går rette veien - jeg hører fuglene kvitre om morgenen og det er lyst lenger på ettermiddagen. Så selv om det snødde igjen i går og det er kaldt ute, så fikk jeg følelse av vår idag.

Gleder meg virkelig til våren. Har planer om å pynte inngangspartiet med blomsterkrukker. Er virkelig glad jeg har såpass med plass rett utenfor - blir kjekt for Thea å kunne være litt ute også.

Vi har hatt en fin tur nå i ettermiddag.

Dette området ligger bare knappe 10 min. fra der jeg bor. Det går stier flere steder så skal utforske det etterhvert. I dag fikk Thea gå litt løs (og ja, jeg passet godt på!). Jeg kalte henne til meg med jevne mellomrom, men hun var aldri langt fra meg. Så på hele hunden hvor hun koste seg :-) Er utrolig glad for at jeg har mange slike turstier i umiddelbar nærhet. Det savnet jeg veldig på Risnes.

Likes

Comments

Diverse

Dagen i dag har ikke vært så verst. Etter jobb dro jeg hjem for å hente Thea, og så dro vi til foreldrene mine for å spise middag. Min mor og jeg skulle en tur til IKEA etter middag. Det ble en grei tur. Det var ikke så mange folk på Ikea så ble ikke stress. Jeg fikk kjøpt litt småtterier; flere kleshengere, en karaffel, et par puter og et laken. Så også på spisebordene, men det er ikke noen jeg faller virkelig for. Får nok se meg om andre steder, evt om det skulle dukke opp noe bra på finn.no.

Har strikket litt etter at jeg kom hjem. Det kommer seg! Er fornøyd til nå iallefall. Gøy å utfordre seg litt.

Likes

Comments

Diverse

I kveld var jeg i Grieghallen for å se "Ashes to ashes - en hyllest til Mozart og Bowie. Showet er laget av elever ved Langhaugen skole og min nevø deltok. De var fantastisk flinke! De var så proffe, både musikere, dansere og sangere! Jeg fikk frysninger da koret sang Mozarts "Requiem".

Flotte kostymer hadde de også. Det var en flott avslutning på en heller traurig helg. Jeg er stolt tante! :-)

Jeg burde sovet nå, men kom sent hjem og det tar litt tid å "lande". Fikk såvidt sett slutten på Broen.

Gruer meg til morgendagen...

Likes

Comments