Header

Just nu känns det som mitt liv består av att sköta hemmet, barn, jobba och en jobbig förkylning som dyker upp som gubben i lådan när den känner för det.
Men i ons va det en trevlig dag, min kärlek fyllde 40 år
😃. Det firade vi med middag på klubben.

Igår blev det min stora lycka 😃 hittade så snygga skor när jag och hjärtat stor handlade. Det bästa va att jag fick dom för 75 kr 😃 som hittat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har jag fått börja jobba 😃 och det märks för jag får inte tiden till att räcka till för allt annat jag vill och måste göra.
Det positiva med resvägen till jobbet e att det tar bara 1 minut med spårvagnen
😊 och jag hoppas att jag någon dag kan få ett vikariat eller fast tjänst där.

På fre åker äldsta sonen till sin pappa och på lör e det kalas för mormor som fyller 80 år
😃. Jag vet vad jag ska ge henne i present men jag väntar tills sön att visa det här.

Äntligen kan jag få torktumla här hemma igen. Våran torktumlare visar en felkod som betyder låg spänning. Elektriken har varit här och kollat uttagen men spänningen e som den ska. Så det e torktumlaren som e trasig och den e ca 4-5 mån gammal
😕. Men idag kommer dom och lagar den 😃😃😃.

Likes

Comments

Igår kväll blev jag äntligen klar med fågelhuset 😊. Jag lät den vara ute på balkongen under natten eftersom jag lackat den 2 gånger. Men nu när jag vaknade på morgonen så hade vissa delar släppt i sina fästen. Jag gissar att det berodde på att jag hade använt trästickor. Dom e ju ganska tunna så jag borde ha dubblat dom. Men jag ger mig inte, började om på ett nytt hus nu på morgonen 😊. Lägger ändå in bilden på huset jag gjorde.

  • 14 Readers

Likes

Comments

Eftersom jag bygger fågelhuset med trästickor så tar det betydligt längre tid samt att det e mer pilligt, men roligt e det :) Jag hoppas att jag blir färdig med det idag. Nu när jag vet att vi har småfåglar som cirkulerar vid våran balkong och letar mat så försöker jag skynda på det lite :)
Det här e en liten början på huset. Det blir inget klassiskt rött hus, utan det blir lila med vita knutar och svart tak.

  • 19 Readers

Likes

Comments

Lång dag idag :) först till tandläkaren med Brian sen blev det kebabtallrik ute. Efter det följde jag med Robin (äldsta sonen) runt i olika affärer för att hitta en alla hjärtans dag present till hans flickvän :) Så när vi kom hem kändes det som att jag hade kunnat sova i 12 timmar.
Under kvällens gång fick jag påbörjat mitt lilla fågelhus bygge :) lägger upp bilder här när jag e klar. Jag kan berätta att färgerna kommer att vara svart, lila och vit.

Natt natt o sov gott :)

  • 11 Readers

Likes

Comments

​Jag e en människa som älskar att sova länge :) Men den sista tiden så har jag vaknat mellan 7-8 på morgonen. Känns ändå skönt, jag får gjort en hel del på morgonen eftersom energin e som störst då. Och det passar ju perfekt nu när jag va på Biltema och fick köpt mig trästickor, färg och aluminiumtejp :D PYSSEL!!!! 

I höstas så hängde jag ut fågelmat på balkongen, så nu har jag fått för mig att jag ska bygga ett fågelhus av trästickorna :) Resultatet av huset lägger jag ut här om några dagar. 

Att pyssla och sy e en stor del av mitt liv, och som så många andra söker jag ibland på nätet hur man gör vissa saker. Så hädanefter har jag tänkt att lägga ut steg för steg anvisningar på allt jag gör. Kanske någon som finner det intressant :)


Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så väntade jag på svar ang en kattunge. Ägaren lovade att höra av sig efter att den andra intresserade personen varit där. Men det gjorde hon inte och annonsen blev fort borttagen samt att hon inte svarade när jag ringde upp henne. Besvikelsen blev naturligtvis stor men mest för att hon va så kall, tycker att hon kunde ringt upp och sagt att alla katterna blev sålda!

Nu har det varit influensa tider i familjen, jag och minsta sonen e friska nu men tröttheten sitter i så igår kväll somnade jag 20.00 😳. Jag som hade tänkt att se melodifestivalen och sen se på film 😊.

Sömnen varade inte så länge, Brian vaknade runt 00.00 och skrek i sömnen, yrade en massa. Så han fick krypa ner i min säng (tur att pappa jobbar natt 😊) kliade honom löst på ryggen och sen höll han i handen. Det tog en liten stund att få honom lugn men när han väl somnade lät han som ett sågverk 😄.

Själv vaknade jag 05.00 och nu e kl 06.30 alltså ingen idé att försöka somna om igen. Lika bra att ta på sig och gå ut med hunden 😊


Likes

Comments

Hoppas hoppas hoppas 😃 väntar på ett samtal nu från en kvinna dom har kattungar till salu. Jag vill helst ha honan. Men just nu e det ett annat par där och tittar på sötnosarna. Jag håller tummarna på att dom inte väljer honan.

Likes

Comments

Gör ett nytt försök nu med att skriva en blogg. Sist jag gjorde det så va omständigheterna i mitt liv inte så roliga. Men jag känner ändå att det e skönt att skriva av sig ibland.

Även om en del av mina inlägg kommer att handla om personliga delar i mitt liv så kommer det även att hamna mycket om mina intressen/hobbys :)

Kika gärna in på min fb grupp :)

https://www.facebook.com/groups/440172032797984/


Likes

Comments