Hej alla fina!
Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt event här i Göteborg med 4-good tillsammans med ett gäng härliga bloggtjejer. Vilken inspirerande kväll! Det har varit helt fantastiskt och överträffade alla mina förväntningar! Vi fick lyssna på 4 olika föreläsare, alla lika inspirerande och jag är full av en massa bra känslor nu. Kvällen började med utlottningar på våra stolsnummer, tyvärr vann ingen av oss bloggtjejer men man kan inte alltid vinna liksom. Sedan var det dags för föreläsarna. Vi fick lyssna på:

Annelie Pompe - en superinspirerande tjej med äventyrslusta utöver det vanliga som både hunnit med att bli världsmästare i fridykning och bestiga Mount Everest. Du kan läsa mer om henne HÄR och HÄR

Hanna Rydman som bildat kören Joyvoice för alla som vill sjunga oavsett förkunskaper. Idag finns det 130 Joyvoice-körer i hela landet med tiotusentals körsångare. Du kan läsa mer om Joyvoice HÄR .

Andra Farhad - tjejen som är 24 år och redan hunnit bli miljonär på börsen. Hon googlade en dag "Hur blir jag rik" och hamnade på sidor där folk pratade aktier, hon inspirerades och köpte egna, idag är hon miljonär och driver företaget Börshajen som lär ut aktiekunskaper helt gratis. Du hittar hemsidan för Börshajen HÄR

Gunnar Söderström - killen som inte kunde sitta still i skolan och drog fördel av det, nu coachar han fotbollsdomare och övriga idrottare. Han är även naprapat och personlig tränare. Han visade på hjärnans kapacitet som är mer fantastisk än vi tror. Du hittar hans hemsida HÄR .

Såklart fick vi även lyxiga goodiebags.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments