De bästa stick- och virkbloggarna

Det finns så otroligt mycket kreativitet på nätet och så himla många duktiga människor som gör helt underbara saker så jag tänkte att jag skulle lyfta ett gäng av mina favoriter. Jag har i detta inlägg valt att koncentrera mig på de som stickar och virkar i första hand men du hittar även andra typer av pyssel hos flera av dem.


Jag börjar med bloggen Clara Stickar, en tjej som är så grymt imponerande. Man vill bara flytta in i hennes garderob med alla stickade tröjor, vantar och sockar. Hon är även riktigt duktig på att sy.


Bautawitch är en blogg jag ständigt återkommer till för att bli inspirerad. Man blir så himla glad av alla färgglada projekt därinne.


Greitzan bjuder på lite allt möjligt i stick- och virkväg, även här är det mycket färg och många inspirerande projekt


Inne hos Mors lilla ylle hittar man vackra tröjor, vantar och strumpor i massor i härliga färger och fantastiska mönster.


Bloggen Stickning och virkning erbjuder allt från mössor och sockar till ponchos och giraffer, allt lika fint och kreativt


Bloggen Katrina design är också en sån där härlig blogg som man blir glad av att gå in på. Massor av fina projekt.


Hos Diwy by Titti hittar du bland annat filtar, baby- och barngrejer, disktrasor och kuddar.


Camillas livsstil har inte gjort några inlägg sen oktober men det finns mycket fint att hitta på bloggen ändå och många gratismönster


Hemslöjden i Skåne har ett kul projekt som heter Dela dina vantar. Värt att kolla in.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229