Prenumerera

Min superkraft

Min kamp, POWER!

Av någon anledning har jag dragit mig för att läsa Viktors bok men nu är det gjort. Igår började jag lyssna på ljudboken och nu är den slut. Den var otroligt bra och man behöver absolut inte ha adhd för att lyssna/läsa den här boken. Alla borde läsa eller lyssna på den boken för den har ett sjukt viktigt budskap, den är både rolig och lite ledsam att lyssna på. För den som har adhd eller för den som mår dåligt eller har mått dåligt rekommenderar jag den här boken extra mycket.

Varje dag lär man sig något nytt och blir en erfarenhet rikare, för mig som har problem med psykisk ohälsa tycker jag att det är extra viktigt att ta sig tid till att lyssna på andras erfarenheter och berättelser. Under tiden jag lyssnade på boken ville jag både skratta, skrika och gråta för det var helt galet hur mycket jag kände igen mig i det Viktor sa. Jag kanske inte har adhd eller vem vet men jag kände det som att jag hade funnit min andra halva, min förlorade tvilling för allt han sa lätt precis som om jag själv skulle kunna sagt allt det där. Jag vill bara ta nästa tåg och åka till Stockholm och åka hem till Viktor och berätta exakt hur jag kände och tänkte under tiden jag lyssnade på boken. Hans bok var inte bara bra den var GRYM och jag diggar den verkligen. Jag skulle lätt lyssna på den tio gånger till, jag rekommenderar er att lyssna på boken då det är han själv som läser den, det blir mer personligt då.

Jag blev sjukt inspirerad av hans bok, nu ska jag glida vidare i min lilla drömvärld och köra hårt när motivationen är på topp.

Kram N


#viktorfrisk #adhd #minsuperkraft #fuckperfection

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229