Prenumerera

Det som inte fick hända, hände

Min kamp

Hej på er.

Igår inträffade det som absolut inte fick hända. Jag vaknade och var jättetrött. Därför väntade jag lite längre innan jag skulle åka hem från Linköping. Jag kom till Ljungsbro sedan kände jag att det var dags att stanna en stund, sedan kom jag till Norrköping sedan behövde jag stanna igen. Jag stannade för att jag inte skulle somna bakom ratten. Jag piggnade till lite, ringde en kompis och fortsatte köra. Efter en stund lade hon på och jag fortsatte köra. Jag kände att jag blev akut trött och behövde stanna direkt. Jag vågade inte stanna där jag var eftersom bilarna körde i 100 och vägen var smal. Jag såg en skylt som visade att man kunde svänga av om en kilometer. Jag bestämde mig för att stanna där för att inte somna. När jag såg att det var cirka 500 meter kvar sa det plötsligt pang. Jag vaknar upp och inser att jag somnat innan jag kunde svänga. Jag somnade alltså och körde rakt in i ett vajerräcke. Det var tur i oturen att jag körde in där i och inte in i någon annan eller ner i diket. Det första jag tänkte var, helvete mitt körkort och helvete pappas bil. Jag tänkte inte på mig själv. Jag fick stopp på bilen rätt fort och körde in till vägkanten. En annan som kört bakom mig stannade och hjälpte mig.

Det var otroligt läskigt att somna o köra in i räcket. Jag klarade mig bra, är något stel i rygg och axlar idag. Bilen däremot klarade sig inte lika bra. Det är stor bil man ska ha, om jag inte kört pappas bil kanske jag inte suttit här nu. Jag är fortfarande lite omskakad efter det.

Igår var ingen bra dag för vår familj, det var inte bara jag som råkade illa ut. Pappa ramlade ner från stegen och gjorde illa ryggen. Han hade också tur som bara pajade glasögonen och slog i ryggen.

Kram N

  • Min kamp
  • 474 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram