Prenumerera

Del 3 2018

Årskrönikor

Oktober:

Jag var till stallet och skulle rida denna damen men det gick åt skogen. Hon slängde av mig två gånger och jag slog i fingret rätt rejält, nu i efterhand tror vi att jag fick en fraktur på fingret. Efter det slutade jag rida henne, okej om en häst busar och bockar för att den är pigg eller glad men när man känner att den faktiskt vill att man ska ligga på backen är det inte lika kul längre.

Närvaron i skolan på stalldagarna började återigen svikta och jag slutade gå dit och kom med en massa ursäkter för att slippa.... När jag tog mig dit fick jag rida fina hästar som Carlos, han är på bilden nedan.

Jag, mamma och mina två syskon åkte ner till Skåne för att gå på dop. Där träffade jag en hel del släktingar, min lilla kusin Alina döptes och jag fick den stora äran att vara hennes fadder. 💓

Skördemiddag i skolan, min kompis var utklädd till elefant. Den kvällen var kul.

Jag gick ut på min andra praktik, den gjorde jag i hemtrakten hos bästa Amanda. Inte visste jag att det skulle bli så bra och att jag skulle bli med extrajobb och bil 😄.

November:

Började November med att klippa av mig håret.

Hemma hos mamma lyckades vi äntligen tvinga upp pappa på en häst efter 17,5 år..

Olle hade 25-års fest.

December:

Min alldeles egna bil kom hem 😍.

Vi var på en kompis 20-års fest.

Jag bytte min p-stav och det gick bra men var lite läskigt, tur jag hade moraliskt stöd med mig. Firade jul hemma, jobbade hos Amanda efter jul och åkte till Linköping den 30 för att jobba. Sedan firade jag nyår med mina vänner och nyår har jag redan berättat om.

Detta var mitt 2018, både ups and downs. Hoppas att ni har haft ett bra år.

Kram N

Gillar

Kommentarer

Instagram