Prenumerera

2019 del 1

Årskrönikor

2019, oj vilket år. Mycket har hänt, både bra och dåliga saker. Men som jag har vuxit i mig själv och formats till en person jag aldrig trodde att jag skulle bli. ❤

Januari

Jag vaknade upp första januari och var ganska så bakfull. 😅😂 Här kommer Januari i bilder.Det blev mycket tid tillbringad i stallet. Sedan hände också en väldigt tråkig grej som vände livet upp och ner för en stund men jag lärde mig en läxa och kommer ALDRIG göra om mitt misstag.

Umgicks mycket med vänner och inledde första februari med ännu en fest.

Februari

Hängde mest i stallet men också en del med vänner.

Mars

Jag körde halkkörningen, åt god mat och fikade med farmor. Sedan blev det mycket hästar och vänner. Årsdagen då farfar gick bort kom med och den var riktigt jobbig.


April bjöd på en härlig praktikperiod hos Emma Emanuelsson. Jättetrevligt ställe som jag absolut skulle kunna jobba på. När jag kom hem från Göteborg blev det ännu mera hästar och jag fick mig en solbränna trots att det bara var April.

Maj

Vi var till Sundbyholm och jag följde med som hästskötare.

Jag fyllde 18 år och traglade med teorin till körkortet.

Juni

Jag tog körkort och tatuerade mig. Firade midsommar med kompisar och dåvarande pojkvän. På väg hem krockade jag med pappas bil, på farmors födelsedag.. Men jag hann också med att jobba på musikfestival och jobbade mycket i stallet.

Jag avslutade min kontakt på bup och började jobba på Ica. Det var ett händelserikt halvår, fortsättning följer.

Kram N


Gillar

Kommentarer

Instagram