Prenumerera

2018 del två ♡

Årskrönikor

Fortsättning på Juni:


Jag och två kompisar hängde på stan och gick på bio i Stockholm. Vi såg en konstig film på Heron city som alla grät till haha. Vi hade kul och trevligt i alla fall. Det måste göras om snart igen.

Jag, pappa och min dåvarande pojkvän besökte mamma en kväll. Dagen därpå fyllde farmor år, vi åkte in till Grekiska tavernan och käkade mat. Det var riktigt gott 😋.

Jag, mamma och mina två syskon åkte till Eskilstuna för att träffa min moster. Hon hade åkt hela vägen från Skåne med sin lilla bebis Alina för att träffa oss. Alina är vår kusin, så söt hon var ❣❣.

Juli:

Jag och Emelie åkte hem till Mikaela och hade otroligt kul tillsammans. Det blev sena nätter med ridturer och nattbad. Jag älskar dom mer än livet ❤.

Jag och pappa åkte ner till Öland med hundarna. Det var jättemysigt och skönt.

Augusti:

I början sommarjobbade och badade mycket samt träffade kompisar i Stockholm. Sedan började skolan igen efter sommarlovet.

Vi åkte till Elmia och kollade på lastbilar, jag övningskörde hem från Jönköpig. Sedan provred jag en ny häst som jag skulle blivit medryttare på.

September:

Jag började med jägarexamen och åkte till Sundbyholm och kollade på tävlingar. Där träffade jag en av mina största förebilder. 😍 Var också hem till mamma och red mycket med min syster och hjälpte henne lite.

Jag fick ett återfall i mitt självskadebeteende, det tog så hårt på mig att jag valde o straffa mig lite till. Jag tog en massa tabletter vilket resulterade med ambulans, fick dricka kol och blev sydd med x-antal stygn. Jag blev kvar på sjukhuset över natten och pappa kom, vi fick prata med läkare och psyk. Jag slapp inläggning då det inte var i suicidsyfte. Den 24 sep 2018 är en av de värsta dagarna i hela mitt liv. Jag blev utslängd från Vretas boende, då visste jag inte var jag skulle ta vägen. Jag blev så jävla ledsen, jag tog med mig en massa saker och åkte hem med pappa. På kvällen säger pappa att han ska köra mig till skolan nästa dag. Jag sa bestämt nej till det och valde att åka tog till och från skolan i en veckas tid. Totala restiden per dag blev 6h. Tack och lov så hittade jag ett annat boende efter den veckan.

Jag var med i skolans årliga mästerskap i dressyr och hoppning. Vår klass vann totalen i både hoppning och dressyr, jag kom 2a individuellt i hoppningen.


Fortsättning följer.

Kram N

Gillar

Kommentarer

Instagram