Jag avslutade mitt senaste inlägg med att nämna min dröm om att skaffa en egen lägenhet. Inte trodde väl jag att jag, bara ett halv år senare, skulle fått den drömmen uppfylld och så mycket mer därtill. Är det inte häftigt när saker & ting bara faller på sin plats? Men nu sitter jag ju här, i min säng, i min lägenhet.

Allt är sådär bra som det bara kan bli.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns mycket i livet att hinna med. Att göra. Att uppleva. Att lära & drömma om. Mycket handlar om att bestämma sig, för ska saker och ting ske behöver man bestämma sig och sedan gäller det att utföra.
För en vecka sedan kom jag hem från Australien, en resa jag drömt om så länge. Jag åkte dessutom helt själv. Något jag är otroligt stolt över att jag bestämde mig för att göra. Alla behöver göra sin egna resa. Det här var en av mina.

Min nästa dröm jag bestämt mig för att uppfylla är att skaffa mig en egen lägenhet. Flytta och få ha mitt egna. Därav går jag i inredningstankar för tillfället!

Likes

Comments

Så många gånger som man tänkt "tänk att det där var sista gången". Det är en speciell känsla som väcks,  jag vet exakt hur svår den är att beskriva och hur ont det gör att inse. Att ha legat i någons armar utan vetenskapen om att det var sista gången, att det inte kommer vara för alltid. En sista natt, en sista kyss.. Man passar på att njuta fullt ut eftersom man inte vill tänka att det snart kan va slut.
Om man bara visste att det var sista gången..

Likes

Comments

På min wishlist just nu. Boyfriend jeans i en ljusare tvätt, lagom med slitning och den perfekta passformen, så många rätt i ett plagg.

Likes

Comments

Dags att boka nästa resa snart? Vill känna en längtan efter något so bad..

Likes

Comments


7/9- Här känns det som att alla människor är fulla av liv och livslängtan. Längtan efter att gå på egna fötter och inte i nån annans fotspår. Kloka människor, färgglada och enkla.
Så många drömmar och mål som gått i uppfyllelse men som endast är en bråkdel av det som alla vill uppnå. Jag älskar verkligen att få någon annans dröm förklarad för mig. Oftast helt fantastiska, unika och egna. De vet precis vad det vill och vad de tror på. De har sig själva och sina drömmar, mer behövs inte...

Likes

Comments

Precis hemkommen till skogarna igen efter en veckas sol och surf i Portugal. Kan säga att jag fortfarande är grymt mycket nybörjare på brädan och campet och en del av upplägget var tyvärr under mina förhoppningar. MEN veckan har varit fantastisk! Jag menar jag har ju för första gången i mitt liv stått på en surfbräda bland vågorna och lärt känna så mycket nya, lätta, roliga och underbara människor. Något som verkligen lyfter allt. Nu: tillbaka till rutiner, som inte alls känns tråkigt eller jobbigt. Tvärtom faktiskt.

Likes

Comments