Header

Hej denna helg har varit helt magisk med min älskade familj på besök. Jag bjöd på glass fika och fick fina presenter. Den bästa presenten är en orkidé jag fick av pappa och syrran, den är så fin. Så nu är man fylld med energi från familjen, älskar dom så mycket. Denna vecka blir fokus på jobb och träningen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. Denna veckan blir nog ganska lugn och på Onsdag blir man 26 år och det är blandade känslor. För att jag känner att jag inte hinner med just nu och åren har bara rusat förbi mig. Önska jag kunde stoppa tiden en stund. Men det är väll bara att blicka framåt istället och försöka njuta av livet ändå. Jag har ju världens bästa man vid min sida och syster som alltid finns där när jag får mina dippar. Idag ska jag rensa i köket och kanske möblera om igen haha.

Likes

Comments

Nu är det bara en vecka kvar tills man blir ett år äldre, hela 26 år och jag har redan åldersnoja. Vill att tiden ska stå stilla ett tag så man hinner med i livet med både alla tankar och familjen. Just nu är mina tankar så röriga och jag vet inte längre vad jag vill och funderar på att kontakta min psykolog igen. Så kanske man får ordning på allt igen.

Likes

Comments

Här inne var det ett tag sedan man var. Men det har inte hänt så mycket i mitt liv. Denna sommarn har jag bara jobbat och jobbat så nu är det skönt att det är lite lugnare på den fronten. Letar även efter nytt jobb inom Karlstad kommun istället. Älskling och jag har även haft våran 7 års dag och vi har inte riktigt firat den än men det kommer. Älskling har fått jobb också så det är skönt för honom och inte sitta hemma hela dagarna.

Likes

Comments

Denna påsk helg har jag tillbringat med Andreas och bara njutit av ledigheten innan jag ska åka tillbaka till min mamma och göra klart min apl. I fredags fyllde min Andreas år så jag fira han lite och i lördags så gick jag till mormor och morfar och åt påsk lunch med resten av släkten. I går söndag så åkte vi ut med båten som vi syskon har tillgång till, först snöa det och sen kom solen fram. Det var en sån mysig dag och jag blev så glad i kroppen när jag såg hur Andreas sken upp när han fick köra båt och fiska. Gör allt för min Andreas!! Men nu ska jag laga mat till min bejb.

Likes

Comments

Mina top 5 serier just nu iallafall haha. Gillar så många och har sett så otroligt många genom åren.

Likes

Comments

Denna helg har varit perfekt och den har spenderats med mina brudar. Så i lördags så gick vi till en pub och bara hängde och lyssna på live band. Detta kommer vi definitivt att göra om. Men nu är det skönt och vara hemma i sängen och kolla film med min älskling. I morgon står det tvättning av sängkläder på schemat.

Likes

Comments

Denna dag består av städ och tvättning. Just nu så chillar jag i soffan innan jag ska fortsätta städa och tvättningen börjar 17-21. Måste även skala potatis till middagen. Sen i kväll ska jag ut på en pw.

XOXO

Likes

Comments

Gick på en arbetsintervju förut som jag har längtat efter i en månad och allt gick jättebra. Jag fick ett vikarie jobb inom Hammarö kommun så nu längtar jag tills dom ringer så jag kan börja och gå bredvid. Jag har så mycket med lyckorus i hela kroppen. Detta kommer jag fira med brudarna på lördag då vi ska på en liten spelning. Alltså jag är så glad idag haha bejbii tycker jag är lite för hajpad haha.

XOXO

Likes

Comments

Förra året gick fort tyckte jag men jag hann med mycket och fick lära mig mycket om vem jag är som människa. Men iallafall så studerar jag till undersköterska och blir klar i juni 2017. Längtar tills jag är klar och komma ut i arbetslivet. Så detta året ska jag satsa på jobb och försöka hitta en ny bostad. Hoppas 2017 blir mitt år!!!

XOXO

Likes

Comments