"Guilty Pleasures"

Alle har vi en eller annen "Guilty Pleasure" altså en skyldig nytelse for noe. Ting man kanskje ikke snakker høyt om, og kanskje til og med ikke ønsker å innrømme selv. Det kan være alt fra musikk, tv-serier, filmer, mat, fetisjer osv. Her tar jeg meg "til mot" å innrømmer noen av mine Guilty pleasure for dere:
 1. Horn med ost og skinke ( Ikke veldig sunn forkost) , men dette har blitt hverdagskost den siste tiden OFF, (men nå er det full skjerpings)
 2. 90-talls slagere. Når jeg er helt alene, og jeg er sikker på at ingen andre hører på, pleier jeg å skru på 90-talls slagere på full guffe, mens jeg sitter på macen å jobber. (Jeg tror vi snakker "we love the 90`s" til neste år.
 3. Å se på gamle bilder av meg selv, for å øke selvfølelsen min på en dårlig dag
 4. Beina på bordet, øl og en av mine favorittserier på tv all by myself. #mannligtendens
 5. Synger karaoke på youtube, og tar opptak av meg selv og lytter til det etterpå, mens jeg gjerne må spille inn samme sang fler ganger fordi jeg ikke når ønsket tone, haha
Å kjøpe Interiørmagasiner kun for dekorasjonens skyld, ikke fordi jeg nødvendigvis leser de, men fordi de tar seg bra ut på stuebordet, med en kaffekopp på når jeg får besøk.
 • Å glane på X antall sangkonkurranser på youtube, alt fra Australske The Voice til Kinesiske talenter, NEI jeg kødder ikke. Jeg tror jeg har gått gjennom de fleste sprø og mindre sprø autitions fra diverse sangkonkurranser rundt om i verden.
 • Selv om det ikke er hele året (takk gud) så vil jeg si at det å nermest "kaste seg over" ribba i kjøttdisken på MENY, fordi det er første gang de har ribbe i år er en guilty pleasure. I dag spiste jeg ribbe på nystekt brød med grovsennep, og det er kanskje noe av det beste jeg vet, ikke minst orgasmisk godt!
 • Sjult kamera, altså jeg elsker at folk blir lurt, enten det er på tv eller in real life. Jeg tror jeg har sett det klippet der Else Kåss skal lure sin egen sjef og blir lurt selv typ 5 ganger nå. Dere kan se det HER. Like morsomt hver gang, syntes nå jeg..Men nå ler jeg ofte av min egen rare humor og da.
 • Dritseint med Edel. Den dama der tar kaka, og selv om det kan bli litt vel på kanten og kvalmt inn i mellom, må jeg bare se på det!
 • Genseren er fra Bubbleroom.no. Hva er deres Guitly Pleasures? Hvis dere har noen da, men alle har vel en eller annen ting de kanskje ikke skriker ut høyt på første date, eller!

  Xoxo Veronica Lauritsen

  Liker

  Kommentarer

  Veronicalauritsen
  Veronicalauritsen,
  Haha, så gøy :) Takk for det. Genserkjolen er egentlig en genser i tre størrelser for stor slik at jeg kan bruke den sånn oversize :P
  Anette
  Anette,
  Merket "Asilio" er australsk og kleda kan du finne her http://asilio.com.au/. Eg ELSKER merket, og shoppa litt då eg var der nede no i sommar. Tviler på at Noreg har importert klesmerket, i alle fall. Kleda minner litt om Acne Studios, eigentleg.
  www.anettekronstad.com
  IP: 82.99.3.229