UTESÄSONG


Snart är det dags för utesäsongen igen. Utbudet har blivit så stort och begreppet ”ute är inne” har verkligen fått en ny innebörd!

Här är några av de grejer som jag suktar efter. Något vi verkligen behöver till terassen är ett nytt bord där vi kan sitta och äta. Det får inte vara för stort och det får gärna vara runt. Dock är detta runda bord bara 90 i diameter. Kanske i minsta laget för oss. Jag har länge velat haft en solsäng, men inte riktigt hittat en bra plats på terassen där den kan stå hela tiden. Sen fick jag syn på denna solsäng/soffa som jag tror skulle kunna passa bra. Tanken är att jag ska ställa den mitt emot våran utesoffa som står i pergolan, där mina gamla solstolar stått. När den inte används som solsäng så får den fungera som en soffa, några kuddar och en pläd så kommer det bli en mysig liten soffa och som ger några extra sittplatser!

Ni var många som undrade vart alla grejer varifrån, klicka på länkarna här under.

Solsäng/soffa HÄR // Loungestol HÄR // Matta HÄR // Svart fat HÄR // Liten kruka HÄR // Stor kruka HÄR // Kudde HÄR // Bord HÄR // Stolar HÄR //

Inlägget innehåller spårningslänkar och är reklam för jotex och ellos.

Gillar

Kommentarer