PALE DUNE BY PELLA

Förra veckan så målade jag om i matrummet. Som jag längtat! Jag ville ha en ljus färg för att inte göra rummet mörkare än vad det är. Jag saknar mycket av dagsljuset i matrummet så jag blev rädd att jag skulle förminska rummet med en mörkare färg. Valet föll på en av Nordsjös Nordic colours. Som är en palett med 9 kulörer, framtagna av 9 framgångsrika och kreativa nordiska bloggare som arbetar med inredning. Färgen jag valde var Pale dune byPella som är en mycket ljus beige färg, jag blev så nöjd med färgen och rummet blev så ombonat och mysigt!

Som vanligt när man knäpper bilder så är det svårt att återge den exakta färgen, mycket beror på skärmar, telefoner osv. Jag skulle beskriva färgen som en beige/grå färg med både kalla och varma undertoner. En färg som jag tror kommer hålla länge om jag ska vara ärlig!


Jag valde Ambiance Xtramatt färg som är avtorkningsbar. Blev så snyggt med helmatta väggar!

Jag har länge velat göra om i matrummet men inte riktigt vetat vad jag velat ha. Nu med färgbytet så fick jag tillbaka lite lust och valde att måla in ett par tavellister i väggen och sen måttbeställde jag mig en stor spegel hos glasmästaren. Ett tips till er som är sugna på en stor rund spegel men ändå inte vill betala hutlösa summor. Gå till glasmästaren och beställ, billigare än man tror!


Inlägget presenteras i samarbete med Nordsjö.

Gillar

Kommentarer