NYMÅLAT

Att jag aldrig lär mig. Alltid när jag ska göra någon förändring av nått slag, så vrider och vänder jag utan och innan på det innan jag kommer till skott. Samma sak det här med målandet. Jag inhandlade provburken med färg för säkert ett (år!) sedan. Häromkvällen blev det målat, varför gjorde jag inte det tidigare? Någon gång kanske jag lär mig.

Hur som helst så blev jag så nöjd med färgen. En perfekt gråbeige färg, skulle nog beskriva den lite ”smutsig” i tonen. Det är så svårt att återge den exakta färgen på bild. Men den är verkligen en blandning mellan grått och beige. Jag använde mig av Nordsjös färg S 2502-Y

Väggen som jag målade är en liten vägg mellan kök och matrum/vardagsrum. Jag känner att jag vill fortsätta måla hela hallen nere, trappen upp, och hallen uppe, jag funderar även om dörrarna ska få vara i samma ton. Men det lär väl säkert dröja minst ett år till..

Det här svarta skåpet överträffade mina förväntningar. Jag tyckte den såg så fin ut på bild men var inte riktigt säker på om den skulle passa här hemma. Men jag älskar den! Väggfärgen och skåpet ihop blev så snyggt tycker jag.

Bilderna är helt oredigerade för att få så rättvis färg som möjligt. Ser ni förresten mina fina sprickor i golv och lister.. jag själv väljer att blunda..Skänk HÄR // Poster HÄR // Ljusstake HÄR // Beige Porslin HÄR // Ostkupa HÄR // Korall HÄR //Inlägget innehåller spårningslänkar och är reklam för ellos och designonline.

Gillar

Kommentarer