NU VAR DET ALLTFÖR LÄNGESEN..

Nu var det alltför längesen jag hade det där flowet med att vara aktiv på instagram och bloggen. Jag vet inte vart jag ska hitta den där motivationen igen. Den verkar tyvärr vara helt som bortblåst. Jag vet att det brukar gå i vågor, men såhär länge har jag nog aldrig haft en dipp. Kanske har det att göra med den nya algoritmen på instagram? En jävla algoritm som gör att man faller bort i flödet, som gör att man inte syns för andra och som gör att man knappt har en chans om man inte betalar för det. Jag märker det. Jag märker det väldigt tydligt på statistiken och likesen på hur många som ser mitt inlägg och hur långt mitt inlägg når ut. Något som förut var relativt enkelt att göra med hashtags verkar vara en omöjlighet idag. Jag kan bara säga att OM ni inte vill missa era favoriters inlägg så slå på aviseringar för den personen. OCH något annat viktigt, kommentera och gilla bilderna annars faller tyvärr personen bort i ens flöde.

Till en helt annan grej är att vi köpte en gemensam julklapp i år. En Aero fryer. Gud vad nöjda vi är. Jag älskar sötpotatis och sötpotatisstrips är bland det godaste jag vet. Men för att få den där riktigt krispiga ytan så behövs det oftast mycket olja. I den här aero fryern så behövs ingen olja alls. Och ändå blir ytan som riktigt friterade strips. Perfekt om man är som jag och bryr sig om vad man äter.

Kraven jag hade när vi skulle köpa fryern var att den inte fick vara för klumpig, och den skulle vara hel svart och självklart skulle den fylla sin funktion. Vi drog en chansning och bestämde oss för att köpa en av de billigare varianterna. (Faktiskt för att jag tyckte den här var minst klumpig av de jag sett)
Det visade sig att det INTE var ett dumt köp, hittils har vi provat att göra Nuggets, strips av vanlig potatis och strips av sötpotatis. Och allt har blivit precis som om man skulle ha friterat i olja fast nyttigare!

Titta så den smälter in i den övriga inredningen, det var precis det här jag ville. Att den skulle få plats på hyllan och inte sticka ut alltför mycket. Stora hushållsassistenter kan vara bland det fulaste jag vet. Men den här tycker jag passar fint in där i mängden.

HÄR hittar du Aero fryern!

Inlägget presenteras i samarbete med ellos. Inlägget innehåller spårningslänkar.

Gillar

Kommentarer