EN FAVORIT OCH PENGAR TILLBAKA

I samarbete med mybonus.com och Lyko


Nu var det längesen jag skrev här eller ens la ut ett inlägg på instagram. Ibland får jag mina dippar. Som tur är så reser man sig alltid igen och hittar tillbaka!

Förra veckan fick jag hem en box med produkter från Lyko via mybonus.com. Lyko kommer då och då ut med boxar som innehåller utvalda produkter. Den här boxen som jag fick (spring edition) sålde tyvärr slut på mindre än en vecka.


Jag hittade speciellt en favorit i boxen och det var den HÄR dagkrämen. På våren/sommaren har jag en tendens att bli fet i ansiktet. Och det blev jag inte av den här. Kul, för jag var ute efter en ny dagkräm. Hoppas den funkar lika bra i sommar!


Jag blev medlem hos mybonus genom ett tidigare samarbete. MyBonus är en cashbacksite där man får riktiga pengar tillbaka när man handlar online i någon av de 650 butiker som är anslutna, exempelvis NA-KD, Lyko och Ellos. MyBonus har allt från resor, inredning och mode till skönhet och träning. Medlemsskapet är gratis och använder man min kod ”verothesan” så får man 50kr insatt på sitt Mybonus konto. Jag kan ärligt säga att man har ingenting att förlora på att handla via dom. Jag har handlat flera saker via dom efter samarbetet som jag ändå skulle köpa. Och därefter fått pengar insatta på mitt konto som en återbäring. Man får pengarna insatta på sitt mybonuskonto och därefter så gör man en utbetalning till sitt bankkonto. Ett sätt att handla UTAN rabattkoder men som ändå blir en form av rabatt. Hur bra som helst!


Klicka HÄR för att bli medlem och använd min kod: verothesan för att få 50kr.

Gillar

Kommentarer