Mode

Jag tänkte att jag skulle dela med mig utav mina senaste köp. Kläder är något utav det bästa jag vet, det skänker mig så otroligt mycket glädje. När jag lämnar en butik med en påse med ett vackert innehåll känner jag eufori.


Armbandet är från Lily and rose, mycket nöjd över mitt köp då det är fruktansvärt fint och passar till allt.

Byxorna blev ett impulsköp, har länge letat efter dom perfekta cargobyxorna men inte hittat några som faller mig i smaken. Min sambo köpte dessa och jag ville självklart prova. Dom satt bra trots att dom är för män, materialet är himmelskt.

Ponchon blev även den ett impulsköp. Har endast en sedan tidigare, tänkte att en till kan ju vara bra att ha. Föll för färgen, och även denna är väldigt skön i materialet.

Skorna har jag suktat efter ett tag, min pojkvän köpte två par..jag blev så avundsjuk och då kunde jag inte motstå, vi måste ju matcha 😇 även här mycket nöjd med mitt köp, supersköna och väldigt snygga. Enda negativa är väl färgen, känner jag mig själv rätt är dom svarta inom en månad.

T-shirten köpte jag på Åhléns, den låg på ett bord så fint och skrek mitt namn när jag gick förbi, den är superfin på och materialet är mjukt och skönt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Igår blev jag och min pojkvän sugna på att gå på bio.

Det blev Annabelle 2, den var över mina förväntningar. Skräckfilmer är en utav mina favoritgenrer och jag har därför höga förväntningar när jag ska se en ny. Den här filmen var riktigt bra gjord och den skrämde mig mer än vad jag trodde.

Har ni inte sett den rekommenderar jag er starkt att titta på den. I vanlig ordning ville någon hålla handen samtidigt som popcornen hölls framför ögonen 🙈

​Klicka på bilden för att komma till trailern.

Likes

Comments

Övrigt

Hej! Jag har länge velat över detta med blogg, ska jag eller ska jag inte? Men äsch, nu sätter vi fart med en blogg!

Jag tycker det ska bli så kul att få dela med mig av min vardag och mycket annat också såklart, så jag hoppas att ni kommer tycka att det ska bli kul att följa bloggen.

Likes

Comments