En ting jeg har forandret mye den siste tiden er hvordan jeg sover om natten. Jeg har testet nye greier, endret mine søvnvaner drastisk og jeg har forsøkt nye rutiner. Jeg kan begynne med å fortelle at mine søvnvaner har gått fra tidlig i seng på kvelden og opp tidlig til at jeg er en person som legger seg sent og sover lenge. Som var veldig langt fa meg og hvordan jeg var før. men med en resturangjobb som krever sene kvelder så blir liksom døgnet helt snudd.


Jeg har testet utrolig mye greier, og kjent at jeg har veldig variert søvn. men nå vil jeg virkelig ha oversikt. Så jeg har lastet ned Sleep Track apper, også skal jeg begynne å kartlegge min søvn litt. I natt sov jeg 9 timer og sov som en sten også tydligvis og det kjenner jeg på kroppen. Men jeg er spent på å se om de dagene jeg er trøtt.. hvordan jeg sover da. Jeg har jo dager jeg sover som en sten men typ 5 timer, og kjenner meg eksakt som idag. men er spent på om det stemmer. Går en spennende tid i møte nå!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Seg er såå lykkelig idag! Jeg våknet idag, en halvtime før vekkerklokken og satte på en Zoella blog og tok meg selv i å ligge der i mitt lyseblå sengesett, innkrøllet i to dyner og smile. Det var fantastisk. Jeg er faktisk skikkelig glad idag. Jeg kjenner meg bare varm innvendig, og glad! Det behøvs nok idag for det er lønning idag, så typ hele stockholm skal vell på AW idag. Så det er bare å lade opp og være forberedt på å få løpe i resturangen idag!

Jeg tok på meg min helt fantastiske rosa pysj idag. Jeg vet jeg har tatt mye bilder i sengen i det siste, om dere har noen fototips for folk med liten plass, så tar jeg imot dem med stort takk! Det er så himla kaldt så det er ikke spesielt moro å gå ut å ta bilder om ikke jeg har med meg noen som kan ta bilder av meg!

Likes

Comments

Februar. Kjære februar. Elskede februar. Den første tiden på lenge hvor man ser håpet igjen. Det blir lysere og man kan se at det kanskje kan bli vår igjen noen gang i framtiden. TIng begynner liksom å leve igjen, på samme måte som meg. Jeg slutter alltid å leve på vinteren og i februar kommer jeg endelig til live!

Solen viser seg igjen
Dagene blir lengre
Skoene og klærne blir litt tynnere
Smilene blir bredere
Januar er over, og vi er godt inne i det nye året.
Depresjonen over at julen er over har gitt seg

Likes

Comments

Beyond Retro har garagesalg denne uken i en pop up butikk på Sergels Torg. Så jeg løp innom der en sving idag og fant noen helt unike og utrolig fine skatter. Beyond Retro er en vintage butikk som finnes flere steder i Stockholm, og de har helt utrolig mye kult. Jeg tror også at de syr om litt av klærne og gjør de litt mer tidsrett eller legger på detaljer, som fks. buksene over. Der de har sydd inn paljettlapper i knærne på jeansen.

Denne jakken så jeg og ble helt speachless. Den er så utrolig kul! Jeg håper virkelig at jeg flytter inn i denne jakken denne våren og lever i den, sammen med jeansen og en hvit tskjorte. Hvilket sykt bra antrekk! Og kanskje et par Doc. Martens eller et par sneakers.

Også denne underbare skatten da. Jeg elsker virkelig denne genseren. Helt fantastisk til et par jeans og denne genseren er så detaljert at det holder for å holde et antrekk spennende! Jeg er helt i hundre over disse nye skattene!

Likes

Comments

Hva er vell ikke bedre enn å starte uken med å slippe seg løs i dansesalen til Livin La Vida Loca?

Jeg kom til danseklasse kl, 12 etter å ha hatt en herlig morgen. Kom meg faktisk ut av sengen i god tid til å ha en rolig morgen, spise frokost i lugn og ro og ta på meg litt sminke. VI startet danseklassen med en yogaliknende del, med fokus på å få i gang kroppen sakte og med fokus på pust, før vi gikk over til en del med en utrolig fihetsfølelse, man får kjenne på hvordan kroppen kjennes idag og man får komme i gang ordentlig. KJenne på balanse og hvor man er stiv og har vondt. Etter det fulgte en litt mer intensiv del, med fokus på muskelstyrke og jeg skal love dere at innside lår kommer til å kjenne det imorgen. Teknikken fikk også mye fokus i den delen, med mye vektforflyttning og jeg stortrivdes. Etter det ble det en heler laaang stretch og over gulvet med litt smålig dans og moro(og mange øvelser som fikk mitt hode til å kortslutte)

Vi fikk avslutte klassen med en fyr og glemme og en fest av en koreografi til Livin La Vida Loca. Vi fikk rett og slett bare slippe oss helt løs, og det ble mye latter og moro på den klassen. Virkelig en helt perfekt start på uken! Lets do this! Week 8!

Likes

Comments

Hei og god morgen alle vakre sjeler!
Det er mandag og jeg har hatt den mest fantastiske helgen noen sinne. Jeg har vært i en tåke lenge av mye fest, som jeg virkelig synes er moro for øyeblikket. Men det var så utrolig fint med en pause fra festen og faktisk ta en rolig helg. Jeg har vært på museum, spist på vapiano, sett på Melodifastivalen(Ja, jeg bor jo i Sverige) og igår overrasket jeg en av mine beste venner med bursdagsmiddag. Vi satt til sent på kvelden og hadde dype samtaler om alt og ingenting, spiste tacos og kake. Vi hadde en så fantastisk kveld. Og et utrolig fint minne!

Idag er det mandag og det gjør meg så glad! Jeg har litt greier planlagt denne uken. Det står dans og jobb på planen og det føles veldig, veldig bra! Jeg har også forøkt å legge inn tid til å blogge og skrive innlegg. Jeg vil skrive masse med positive, inspirerende og glade innlegg framover! Jeg kjenner meg veldig inspirert og glad om dagen og vil la det smitte over på bloggen!

Likes

Comments

Makeupmekka Shimmer Body Lotion: Shimmer, Shimmer, Shimmer. Denne tiden på året byr jo på en matt, kjedelig hud. Så denne er perfekt for en ekstra glød i huden. Nesten for mye glød! Helt perfekt!

Micellar Cleansing Water Oil: Hvem vil vel dra i gang en hel hudpleierutine etter å ha vært ute en kveld? INGEN! Men denne gir alt. Den tar bort sminken og oljen i den gir også fukt. Tar bare litt av denne på en bomullspad og den behøver ikke vaskes av heller.

Illuminating Touch Foundation: Illuminating! Mer glød, og en bra dekkevne. Jeg vet ikke helt hvor man får tak i den, for jeg har kjøpt denne i London

Lasting Perfection Concealer: Dekkevnen på denne er det beste jeg har vært borti! Den sitter hele kvelden og dekker ALT! Fantastisk!

Olympea Paco Rabanne: Jeg har aldri fått så mye komplimenter på parfymen enn jeg har fått på denne! Den er en drøm!

CB Cocoa Brown: Ingenting er vell bedre enn å være solbrun og fin om man skal kle opp seg og gå ut en kveld på byen.

Likes

Comments

Semlor for två!

Igår var det jo Valentines, og jeg traff da en god venninne og vi dro hjem til henne, spiste pasta og dro til med semlor etter maten. Semlor er en type bolle, med mandelmasse og krem inni. De finnes en egen dag tilegnet semlan, og den var på tirsdag. Men Wilma hadde ikke rukket å spise semlor så vi tok en semla hver på selve valentines. Så utrolig koselig og fint. Vi satt og pratet om alt og ingenting! Så utrolig koselig valentines

Likes

Comments

Hei alle søte!
Livet spinner avgårde og dagene går så himla fort. Jeg springer fram og tilbake i Stockholm, danser, jobber og treffer folk. Trykker inn en liten fest i ny og ne, akkurat som det skal være. De siste dagene har vært stappfulle av alt mulig man kan tenke seg. Og på en måte så elsker jeg hvordan livet bare spinner og jeg bare løper med for å holde meg i kapp. De er da jeg har det som best! Livet begynner å bli en situasjon jeg trives med nå. Jeg jobber på to ulike steder og jeg danser, utover det! Så utrolig moro!

Likes

Comments

Det er så merkelig hvordan det føles som at jeg har perfekt skiføre og har smurt skiene helt rett. Ikke bakglatt og fortsatt god gli, bedre gli enn noen gang! Livet går liksom min vei om dagen og jeg elsker det. Jeg vil ikke si at jeg surfer på bølgen helt gratis for jeg har virkelig gått inn for det og jobbet for at det skal bli bra. Og "it pays off". Jeg er så spent på de kommende dagene!

Likes

Comments

Instagram@veronicawaass