Mysig morgon med mycket känslor

Det blev en mysig morgon och mycket känslor tillsammans med en blivande brud!

Jag kan inte med ord eller bilder beskriva hur mycket jag älskar mitt jobb!!!

Och vissa dagar är extra speciella! Idag är en sådan extra speciell dag!!

Till att börja med så har jag dem sista veckorna jobbat på lite extra för att kunna vara lite ledig i sommar. Det har även varit fullt upp som mamma i och med att det är mycket som ska falla på plats inför skolavslutning och sommarlov. Några sena kvällar har det blivit och inatt kom jag i säng strax efter kl 02, sen var det upp igen kl 07!!! Men vad gör man inte för dem blivande brudarna!!

Dagen eller kanske snarare morgonen för att lämna en fantastisk brudklänning var kommen. Strax efter kl 08 kom den blivande bruden.

Jag hade ställt upp en provdocka mitt i ateljén och klätt på brudklänningen och fixat till så allt satt som det skulle. Det var givetvis det första hon såg när hon klev in genom dörren. Att få se dem blivande brudarnas reaktioner när dem ser sin klänning helt färdig är oslagbar. Glädjen och alla känslor. Idag var det även lite chock över att jag faktiskt hade lyckats få det precis så som hon hade drömt om.

Så jag tycker jag gör själ för min slogan

"Där drömmar blir verklighet"

Eftersom det enbart är jag och bruden som vet hur klänningen ser ut och det ska bli en överraskning för alla på bröllopsdagen så kan jag inte visa några bilder än. Jag kan dock avslöja att jag använt en hel rulle tyll, mer exakt 38 meter tyll, till enbart underkjolen!!

Klänningen skulle även provas för att se att allt verkligen satt som det skulle och den satt som en smäck! Bruden stod med händerna på kinderna och beundrade sin spegelbild och kunde knappt tro det var sant att klänningen blev allt det hon önskade och att hon fick så fin figur i den. Som för alla andra blivande brudar så har det varit nervöst och även lite stressigt mellan varven. Har jag valt rät modell? Kommer jag se tjock ut i klänningen? Kommer någon tycka den är ful? Hinner den bli färdig? Men nu stod hon här i sin färdiga klänning och kände sig fantastiskt fin och tacksam för att hon och jag hade hittat varandra.

Känslorna var översvallande! Jag känner nästan lika mycket som mina kunder gör när dem testar sina färdiga plagg. Att se deras lycka, se deras känslor, är så obeskrivligt stort!

Hon sa att hon hade en sak åt mig och gav mig ett litet guldskimrande kuvert. Innan jag hann öppna det så sa hon att hon kände att vi har fått så bra kontakt och att jag har delat hela resan med henne kring brudklänning och vi har pratat mycket om hela bröllopet att hon känner att hon vill ha mig där för hon kommer inte klara sig utan mig på bröllopet.
Ni kan tro att jag fick gåshud hela jag och tårar i ögonen. Med lätt darrande hand öppnade jag kuvertet och läste inbjudan till hennes bröllop!
En sån enorm känsla och bekräftelse!

Hon är ingen kund längre, hon är numera en vän. Vem hon är och hur vi kom i kontakt med varandra kommer jag berätta mer om sen. Hon är inte på något vis en vanlig tjej......
Hon och hennes blivande har också en sagolik historia om hur dem träffades, jag ska be att få berätta om den.

Tidig morgon som det var och vi hade lite tid över innan hon skulle till frisören så satt vi och drack kaffe och småpratade om dem sista detaljerna inför bröllopet, jätte mysigt.

Om alla dagar började så här skulle jag gärna gå upp extra tidigt varje dag!

Fortsättning följer.....

Gillar

Kommentarer