NA-KD: Vårens heta trender

Tjenare mina goingar!

Denna torsdag har jag hittills kollat på YouTube från sängen, så himla skönt! Efter det stod brunch på schemat framför Lightroom, sedan drog jag upp på övervåningen och umgicks en sväng med mamma, brorsan och hans flickvän. Därefter satte jag mig ute i solen och målade, sicket väder!! Jorå, helt klart en härlig dag trots att jag varit sjuk från i söndagskväll, men jag börjar må bättre. I början av veckan hade jag ont i halsen men nu är jag mest förkyld. Trots att jag var krasslig så höll jag mig till mina måndagsplaner - fixa naglarna och dra på ett NA-KD event i Göteborg. Tänker att ni ska få hänga med mig på eventet!


Kön till NA-KD:s Pop Up Store Opening sträckte sig enda från Kompassen och nästan ner till vattnet. Det var en sjuk kö, tack och lov att jag kom en timme innan eventet började och slapp stå sist. Så ja, kön blev på en timme.

Gult, leopard och snake print är vårens heta trender. Skulle nog säga att snake print är en trend som fått mer inflytande i år.

Jorå, nude colors har spridit sig som en löpeld hos många fashionistas. Jag förstår varför, det är riktigt fräscht och snyggt!

Trenchcoats är svårslaget, även här i nude. Jag letade som en galning förra året efter en beige trenchcoat, men fann ingen som jag kände "WOOW" och då kändes det inte värt. Hoppas på tur i år istället.

Blazers är ett vinnande koncept, fy galet vad nice! Jag har själv tre i garderoben.


Det var ett event med mycket folk och sjuka priser - det gillar vi! Haha, att det var sjuka priser det vill säga. Jag haffade några saker som kommer vara användbara när jag fixar mina outfits. Bland annat en neon bumbag, tröja som det står "NOT YOUR BABY" osv. Jag är en sucker för kläder med budskap. Har ett x antal. Well, en fråga till er... finns det någon trend ni har fastnat för i år?

Btw, mamma och bonuspappa ska vara barnvakt åt min bonussysters dotter Abrielle som är 5 år, hon är världens sötaste. :) Jag, brorsan och hans flickvän samt min andra bonusyster har solat ute tillsammans med henne (eller ja, hon gick några promenader då och då) eftersom hon hade svårt att sitta still.

Nu blir det att svara på era fina kommentarer. Önskar er en fin Påsk! Stor kram

#fashionblogger #fashionistas #fashion #lifestyle #nouw #nouwblogger

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Kul att du fyndade lite fina saker! 😃
nouw.com/amandalarssons
Kul med event, såg ut som en trevlig tillställning! Glad påsk!
maddisenj.se
enna,
Vilken härlig dag 😊
sayyeastofashion.blogg.se
trollet,
Vilket härligt event, att shoppa till sjuka priser är alltid trevligt!
lchftrollet.blogg.se