"Kan aldrig bli fullärd"


Tjenare på er mina goingar!

Hur mår ni denna lördag? Här är man lite slö, men det får man lov att vara. Ikväll blir det andra bullar, då äre fullt ös medvetslös. Närå, skämt åsido... men kommer i alla fall sluta med en hes röst. Ser verkligen fram emot att sjunga på min karaokebar, förra helgen stannade jag hemma.

Well, jag tänker att det är på sin plats att ge mina bästa tips till en fantastisk höst. Ibland kan det ju vara svårt att hålla humöret uppe när kylan och mörkret tränger sig på... vilket kan skapa en del depp i höstmörkret. När jag känner så är det viktigt för mig med...

1. Kreativitet

För mig är det otroligt viktigt att få vara kreativ - fotografering, bloggning musik och konst.
Att till exempel bara sitta ned med ett skissblock och låta fantasin flöda. Kreativitet är min stora passion i livet. Jag ÄLSKAR även mode och kläder. Det är väl rätt svårt att missa, I guess? ;)2. Böcker

Böcker har en stor plats i mitt hjärta. Jorå minsann. Jag ÄLSKAR böcker som handlar om livsstil, ni vet sådana böcker som gör att man blir inspirerad och vill sträva efter att vara den bästa versionen av sig själv?
Det bästa jag vet är att få nya erfarenheter och perspektiv om saker och ting. Mitt motto: "Man kan aldrig bli fullärd". Tycker det är det som gör livet spännande, att man aldrig vet vad livet har att erbjuda. Just nu läser jag "Tough love" - Johannes Hansen. Jag har en förmåga att snöa in mig på en viss genre och just nu är det självbiografier.


3. Kärlek

Att omges av människor man tycker om, höjer vår hälsofaktor något enormt. Så att planera in kompishäng eller umgås med familjen kommer vara en prioritering för mig.

4. Spontanitet

Jag mår bra av att vara spontan, allt behöver inte planeras... man kan ta saker som dem kommer. Det beror givetvis på hur man är som person. Men jag mår bra av att vara spontan, träffa en kompis i stan och så hittar man på det man känner för. Eller att träffa nya människor. Jag tycker oftast det spontana blir mest lyckat. Fast älskar att längta till saker.

5. Träning

Jag gillar att vara aktiv, cyklar i stort sett alltid till stationen om jag ska in till stan - är även ute och promenerar ibland. Naturpromenader är favoriten, naturen får mig lugn och avslappnad. Jag vill få in mer träning i min vardag. Just för att ma mår bra både psykiskt och fysiskt. Win win situation!

6. To-do-list

Jag är helt besatt av att skriva en to-do-list varje dag. Älskar känslan att bocka av saker, då känner jag att jag är på väg framåt.


7. Tända ljus

Om det är någonting jag älskar med hösten är det att tända ljus, det känns så himla mysigt. Då kan man krypa upp i soffan med en filt, kopp te och en bra bok. Bara leva i nuet.


Nu är jag väldigt nyfiken på att höra hur ni gör för att få en fantastisk höst. Tänk vad awsome om vi kan inspirera, peppa och ge varandra massa härliga tips för en grym höst, som något så enkelt bara genom att dela med oss! <3 Kostar ju ingenting! Delad glädje är dubbel glädje.

#NouwAutumnChallenge


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229