Ett nytt äventyr.

Vi kör en gammal bild, men lite mer redigerad än tidigare.


När denna bild togs blickade jag ut över hela Göteborg en kylig kväll, det var magi på hög nivå. Att känna att man är top of the world. Ett ord: MÄKTIGT

Gårdagen bjussade på en grym fotografering, jag och fotografen klickade direkt. Så ja, vi kände att ett samarbete var givet. Nu kommer dock det jobbiga... haha, att vänta... han trodde jag kunde få bilderna om 2-3 veckor. Gaaah, det är ju en hel evighet. Men ni vet väl... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller kanske alltid för länge? ;)

Denna tisdag jobbade jag från 10-14 på fritidsgården i Alingsås. De första timmarna finns det inget att göra... men sedan kommer ungdomar som man kan chilla, snacka och lira sport med. Beroende på vad de är intresserade av. Idag blev det en hel del tittande när de spelade biljard, men vi körde rundpingis och pingis. Känns tråkigt att det blir min sista dag imorgon, jag har träffat och lärt känna många härliga människor. Men hoppas att personalen behöver mig på helger för något projekt eller liknande. Nästa vecka är det dags för mig att jobba heltid som förskollärare. Det blir ett nytt äventyr. Känner på mig att det kommer bli riktigt bra, chefen är toppen och har träffat några kollegor en gång när jag var vikarie hos dem. Då kändes det som en bra arbetsmiljö. Dessutom tror jag på attraktionslagen, att våra tankar blir vår verklighet. Därför är det viktigt att verkligen försöka tänka positivt, det är de tankarna som kommer ge dig lycka och framgång i livet. Kom ihåg att mental styrka är ingenting vi föds med, det är som muskler som behöver tränas upp. På tal om mental styrka och muskler... jag har börjat läsa "Tough love" - Johannes Hansens andra bok. Jag har ju tidigare läst "Fuck Your Fears" och den var GRYM! Hittills ser det även lovande ut med hans andra bok.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229