Här sitter jag och myser till walking dead, en (tusentals!!!!) koppar kaffe och är sjuk. Har varit sjuk i en vecka nu och börjar bli trött på det. Oavsett hur sjuk jag än är kan jag ej vara still och ta det lugnt??? Inte konstigt att jag ej blir frisk. Fortsätter detta får jag helt enkelt ta mig en tripp till vårdcentralen då jag tror att jag håller på att få bihåleinflammation 👎🏼
Jag tänker ifall bosätta mig här i soffan tillsvidare och bara mysa till en bra film.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det den 17 januari 2017 vilket betyder att det är min och Jonathans årsdag.
Första gången vi träffades var den 5 december 2015 på en pub/café som heter Christinas, här i Hällefors. Vi satt där några vänner och jag, några meter ifrån mig satt Jonathan. När jag såg han för första gången tänkte jag bara, herregud such a hottie ungefär. Resten av historien är ganska så personlig så den delar jag inte med mig utav.
Vi fortsatte att träffas och jag blev för första gången i mitt liv förälskad i någon, på riktigt. Aldrig någonsin hade jag känt denna känsla inom mig förut.
När han kom in i mitt liv mådde jag inte särskilt bra, men när jag var med honom och i hans närhet så kände jag ingenting som var dåligt.
Vi gick offentligt ut den 17 januari 2016 att vi hade ett förhållande.
Då, vände mitt liv totalt.
I mars förra året flyttade vi till hus i Saxhyttan och vi skulle äntligen få bli sambos. Här har vi snart bott i ett år och kan med handen på hjärtat säga att detta är mitt livs bästa år. Jag föll för honom direkt och jag faller för honom om och om igen för varje dag som går.
Han är en underbar människa som vill alla väl, inklusive mig oavsett om jag beter mig som en idiot. Han har funnits för mig sen dag ett.
Jag har valt att leva tillsammans med honom, och det valet kommer jag leva upp till så länge jag lever❤

Likes

Comments

Godkväll, eller godnatt som det blir för min del alldeles snart.
En dag full med massa måsten är äntligen gjorda. Klockan ringde 05 imorse men mådde inte riktigt bra så blev inge jobb för mig, ÅNGEST. Iallafall, jag och Jonte har iallafall fixat en hel del här hemma, Jonte snickrade ihop en asfin kaninhage till mina små diamanter i söndags som vi idag satte upp på altanen, så dom har lite att röra sig på under vintern. Sen städning, matlagning och alla dom där måsten man är tvungen att göra :)))))
Nu ska jag mysa ner mig till solsidan och hoppas på några timmars sömn, hjärtis jobbar natt så är home alone denna regniga höstkväll, tummen ner på den.
Ny arbetsdag väntas om några timmar, godnatt.

Likes

Comments

Sitter och tittar på pinterest och jag skämtar inte att jag DÖR av vad fina inredningsinspirationer dom har??? Jag vill också ha orken och motivationen till att få det så fint hemma hos oss. Jag älskar inredning, dekorationer och småpyssel men är det till mig själv så blir det inte mycket gjort, hehe.
Jag är mycket för grått och beige, lite mitt i mellan det mörka och det ljusa, jag tycker det ser så himla fräscht och stilrent ut.

Likes

Comments