Final sale

Innehåller affiliate-länkarMode och skönhet

Har ni kikat in något på rean? Om inte-gör det! Det finns väldigt mycket fint till jättebra priser. Satt och klickade hem lite kläder från både Na-kd och Asos häromdagen och är sugen på att klicka hem mycket av det ovan. Speciellt den gröna och den gula klänningen och den gröna byxdressen.

Nu ska jag strax stänga ner datorn och göra mig iordning för en tur till Söderköping med mor och far. Vad vi gör där återstår att se, ha en fin onsdag!

love, V

Gillar

Kommentarer

Reminders vi alla borde leva efter- varje dag

Tankar och känslor

-Sluta jämföra dig med andra- det kommer inte komma någonting bra ur det. Alls. Om det är någon du ska jämföra dig med så är det bara dig själv. Du är den enda du som finns, alla är unika, har olika saker i bagaget och olika förmågor och startpunkter. Du är du och behöver inte jämföras med någon.

-Oroa dig inte för saker i onödan- "5 by 5 rule: if it´s not gonna matter in 5 years, don´t spend more than 5 minutes upset about it." Jag är en oroandes person av rang, vilket jag verkligen måste jobba på. Mycket av det jag oroar mig for händer inte och resultatet kommer bli detsamma oavsett om jag oroar mig eller inte. Det enda som händer är att jag slösar min energi på något jag inte kan påverka.

-Skriv upp och reflektera över vad som gör dig glad och tacksam. Många gånger är man så upptagen och har ögonen och siktet framåt vilket resulterar i att man inte ser det man har precis framför sig. Ta en penna och ett papper eller skriv ner i mobilen vad som gör dig glad och vad du är tacksam över. Det kan vara små eller stora saker.

-Tillåt dig själv att må dåligt och ha svackor, det gör alla, men gräv inte ner dig själv för djupt. Prata med något och försök ta dig därifrån.

-Dina prestationer ÄR inte du. Låt inte resultatet på dina prestationer definiera dig. Oavsett vad som händer och vilka resultat du får från exempelvis ett prov eller din prestation på en innebandymatch- låt inte det påverka hur du ser på dig själv. Jag klankade ner på mig själv som person när jag inte fick det resultat jag ville ha på ett matteprov, eller när jag inte presterade som jag ville på en innebandymatch. Gör inte det.

Jag själv är dålig på många av dessa punkter, men man kan inte göra mer än att försöka. Försöka för ens egen skull. Kom ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv.<3

love, V

Gillar

Kommentarer

Snabbt och enkelt lunchtips!

Recept
Tänkte jag kunde slänga in ett enkelt och snabbt lunch- eller midagstips till er!

Tabbouleh, ugnsbakad lax och limesås- somrigt och fräscht dessutom.

Tabbouleh:

Bulgur/quinoa/couscous, tomat, gurka, rödlök, citronsaft, persilja, olivolja, salt och peppar.

Koka grynen och hacka alla grönsaker och blanda allt samman tillsammans med olja, salt och peppar. Klart!

Lax:

Bred ett lager grön pesto och krydda med salt och peppar. Ett annat tips är att ha på citron, salt, peppar och rosépeppar. In i ugnen i ca 15-20 min, såklart beror det på hur stor laxbit du har.

Limesås:

Naturell yoghurt, turkisk yoghurt, honung, limeskal och limejuice, salt och peppar.

Klart! Servera med en god sallad!

love, V

Gillar

Kommentarer