Good morning world

07.51

God morgon på er! Alltså, någonting som jag värderar så högt är lugna och mysiga morgnar där man tar sin tid och faktiskt inte stressar. Finns det något bättre än att sitta och njuta av sin kopp te, tända lite ljus och känna hur man vaknar till långsamt? Jag tycker det är så värt att gå upp ca 30-45 minuter tidigare och faktiskt ha den extra tiden.


I vilket fall, idag står jobb på schemat fram till 15.30. Jag vaknade med halsont och täppt näsa-känns sådär men vi får hoppas det släpper och inte bryter ut till någonting värre!

love, V

Gillar

Kommentarer

Måndag & veckans planer

Allmänt

God morgon och hej måndag! Ny vecka och nya möjligheter- klyscha jag vet men det ligger ju ändå någon slags sanning i det. Jag hoppas på en mer produktiv och bättre vecka än förra, men i slutändan är det bara mitt egna mindset som avgör detta. Så pepp, pepp!

Måndag: Idag har jag faktiskt ingenting inbokat förutom att jag måste måste måste skriva klart mitt cv samt lämna ut det och mejla en massa. MÅSTE skaffa ett till jobb! Det är mitt fokus idag! Just nu jobbar jag som timvikarie på ett par förskolor, jag blir inringd när jag behövs vilket oftast brukar bli kring 1-2 pass i veckan. Det är såklart bättre än inget men jag behöver verkligen något mer.

Tisdag: Jobb på dagis står på schemat. Därefter ska vi ha kaffedejt hos mig med lite planering kring en resa. Hoppas hoppas resan blir av! På kvällen har jag körrep vilket ska bli kul som vanligt.

Onsdag: Klockan 8.00 har jag körlektion. Därefter beror det lite på. Just nu har jag ingenting inbokat på dagen än så länge, vilket då innebär körkortsteori- och religionsplugg. På eftermiddagen ska jag träffa saknade Alice som ska få berätta allt om sin sommar på Island. Efter snack med henne ska jag iväg på innebandyträning!

Torsdag: Än sålänge inga planer. Men jag ser mig själv på ett café någonstans med plugg, plugg, plugg!

Fredag: Inga planer än sålänge heller, förutom på kvällen då vi ska äta middag på Pinchos med Elisa som kommer hem från Uppsala. Det ska bli så kul att träffa henne igen!

Lördag: Hejdå-brunch hos Ida som även hon åker till London om någon vecka, sen får vi se vad som händer.

Söndag: Jag spelar min första innebandymatch på säkert 3 år (!!), alltså det ska bli så jäkla kul! På eftermiddagen någon gång har vi namnsdagsfika för lite släkt- låter som en härlig söndag det med!

Så, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning- seg start på denna dag. Men bättre sent än aldrig.

love, V

Gillar

Kommentarer

Så som söndagar ska vara

Grå höstmorgnar med regnet hängande i luften- finns det då något mysigare än långa frukostar med fina vänner? Nej. Speciellt inte när det kombineras med sällskapsspel, mysfaktorn är hög.

Söndag igen, och den mysigaste söndagen på länge. Jag började dagen med frukost med Agnes och Tora, hur länge har vi känt varandra nu? Tror någonstans rund 10-15 år, hjälp vad tiden går. Om bara någon vecka åker de till London och stannar där i ett halvår. Trots att vi inte träffas överdrivet ofta så är det ändå sorgligt, bara vetskapen av att inte bara kunna skicka ett sms och fråga om vi kan ses. Men, det är ju iallafall något positivt med det hela för min del, jag kan ju åka till London och hälsa på!

Efter frukost och brädspel åkte jag till mormor och morfar en sväng, älskar verkligen att vara där. Jag blir alltid så lugn och jag är så tacksam att jag har de så pass nära. Nu sitter jag i soffan med en kopp te framför mig, en spinnande katt bredvid mig, brasan är tänd och mysig musik på i bakgrunden. Söndagar som dessa är underbara.

Ha det bra fina ni.

love, V

Gillar

Kommentarer