Bästa starten på helgen

"Give me a good cup of coffee and good friends and i´ll be happy"

God morgon lördag! Andra koppen kaffe är upphällt och nyhetsmorgon är på i bakgrunden, ganska härlig morgon ändå. Däremot skulle jag hellre sitta med fina vänner och dricka en kopp på ett mysigt café, måste verkligen se till att det sker betydligt oftare, speciellt nu när höstmörkret kommer.

Idag står i vilket fall städning på schemat, ska även försöka ta mig ut en stund i det fina vädret. Måste ju passa på att njuta av solen och den kvaråliggande värmen innan det är ett minne blått. Senare är jag bjuden till Johanna för taco-mys och span på hennes nya lägenhet, gahh så kul!

Njut av helgen och ha det bäst!

love, V

Gillar

Kommentarer

magic light

Allmänt

Åh vad jag njuter av dessa dagar när solen lyser och kikar in genom fönstret, det finaste ljuset måste ändå vara på hösten. Jag kombinerar det dock gärna med tända ljus i mängder. Jag känner mig redo för hösten, men helst skulle jag ha en övervägande solig och regnfri sådan.

Sitter här med vad jag tror är min fjärde kopp kaffe för dagen, och det lär inte bli den sista...

Dagen har bara rusat iväg känner jag, mycket på grund av riskettan kan jag tro. Jag var hemma runt 13 och efter det har tiden bara försvunnit. Väl på körskolan träffade jag min körskolelärare och bokade in både teoriprov och uppkörning om inte alls för lång tid. Ojoj, nu gäller det att ligga i om jag ska bli godkänd. Sitter därför just nu med teoriboken bredvid mig och ska försöka plugga lite. Men först, påfyllning i kaffekoppen! Ha en underbar kväll fina ni!

love, V

Gillar

Kommentarer

The black blazer

Simple but chic

#nouwoutfit

Jag har verkligen levt i min svarta kavaj senaste tiden, älskar att använda den till vardags fast då klä ner den lite. Min är dessutom lite mer loose-fit och inte så figursydd vilket jag verkligen gillar! Tillsammans med ett par jeans och sneakers blir det en cool kontrast vilken jag gillar skarpt. Cleant fast med en liten touch.

Nu har jag precis ätit upp min frukost och njuter av en kopp kaffe. Om en stund ska jag ta bussen till trafikskolan och gå riskettan, känner en STOR längtan till mitt körkort nu så det är bara att sätta fart. Allt skulle bli så mycket enklare. Tror dessutom att jag ska dyka ner i teoriboken och läsa massor när jag kommer hem, det är väl kanske smart att kämpa på när jag ändå har trafik och körkort i huvudet. Ha en fin torsdag!

love, V

Gillar

Kommentarer