Balcony dreams

Innehåller affiliate-länkarInspiration, Inredning

dreaming away to summer..

Det är någonting med balkonger som jag har någon förkärlek till. Detta gäller dock inte våran egna, den ser mer eller minde ut som en liten sopptipp. Okej, inte riktigt så illa, men det är inte långt borta. Jag scrollade igenom lite pinterest bilder och blev så sugen på att fixa i ordning den, tänk i sommar, både soliga och lugna morgnar liksom sena varma sommarkvällar tillsammans med en härlig vän och snacka om livet-åhhh hur idylliskt låter det inte!? Yeees, här ska det bli ändring vill jag lova!


Just nu sitter jag på ett café och skriver på min samhällsrapport som ska in på onsdag. Usch, vill bara bli klar. Men men, jag får försöka fokusera och verkligen köra på, det skulle vara extremt skönt om jag kunde bli klar någon dag tidigare och slippa stressa. Om en timme ungefär ska jag ta och packa ihop för att åka och jobba några timmar!

love, V

Gillar

Kommentarer

New hair, pionies & lattes

Tankar och känslor, Allmänt

What´s on my mind...

Foton: Pinterest

God morgon fina ni! Hur är det med er? Själv så befinner jag mig i en bubbla fylld med stress, press och lite små-ångest. Sommaren är snart här, jag tar studenten och ett nytt kapitel i mitt liv börjar. Det är blandade känslor såklart, det ska bli fruktansvärt skönt och jag längtar ihjäl mig men samtidigt är jag nervös inför vad som komma skall. Jag har dock en bra känsla inom mig, att jag äntligen får känna mig fri.

I vilket fall, jag är extremt sugen på varmare väder så man kan byta ut halsduken mot en scarf, enbart som detalj och inte för att värma, jag vill ha lugna soliga helgmorgnar med en kopp te eller kaffe. Snart kan man köpa med sig och smycka sitt hem med fina pion-buketter, eller varför inte gå ut i trädgården och knipsa av en kvist med körsbärsblommor, så fint. Jag vill göra en förändring med mitt hår, kanske färga ljusare och kapa nån decimeter...

love, V

Gillar

Kommentarer

5 tips att ta till när man känner sig låg och behöver lite extra pepp✨💘🙌

Inspiration

A new week is like a new beginning

Det kommer ibland dagar då man känner att humöret inte är på topp och livet bjuder på motgångar. Inspirationen, motivationen och peppen liksom sugs ur en. Jag har då fixat ihop 5 stycken tips och knep på hur man kan göra för att återfå peppen och inspirationen igen!

Skapa en pepplista på Spotify- Jag tog upp det här i ett inlägg häromdagen, och jag kan inte låta bli att säga det igen. Ni förstår ju säkert varför, musik gör så himla mycket för ens välmående. Glad, härlig musik gör iallafall mig såå glad och jag kan liksom få lyckorus genom hela kroppen.

Samla alla gamla brev och glada hälsningar och meddelanden från dina nära och kära. Plocka fram den när du behöver lite positiv energi. När man har en dålig dag eller liknande finns det ingenting bättre än att läsa det där sms:et eller meddelandet där det står några fina ord eller en glad hälsning. Tänk även på det, skicka iväg ett fint och peppande meddelande till en person du tycker om, det kommer inte bara betyda massor precis när hen läst det utan det kan dessutom vara hjälpsamt längre fram, kanske när hon eller han har en jobbig dag.

Boka in saker som du kan se fram emot, detta får iallafall mig motiverad. Det kan t.ex. vara att planera in en tjejmiddag med dina närmaste tjejkompisar en trip till en ny stad eller så stort som en resa. Att ha någonting att se fram emot gör livet mycket roligare tycker jag. Det finns någonting ljust i tunneln.

Klä på dig en snygg outfit. En dag då man stressat och inte alls lagt ner tid på sin outfit kan göra väldigt mycket för ens humör och inställning. Det påverkar iallafall mig extremt mycket. Om jag istället tar mig den tiden, lägger fram kläder kvällen innan, någonting som jag verkligen vet att jag trivs i så har jag en helt annan känsla i kroppen.

Umgås med personer som ger massor med positiv energi. Att umgås med personer som jag älskar får mig att bli på ett mer peppigt och glatt humör. Man blir påfylld av glädje och energi vilket såklart gör en peppad och inspirerad.

Ett bonustips när jag ändå håller på och som gör mig på mycket bättre humör är färska blommor och buketter. Det tillför liv och ger en härlig vibe- I love it!

Jag tror att med hjälp av tankens kraft så kan man själv påverka sitt humör och sättet man ser på tillvaron. Går man in med inställningen att försöka ändra på dagen så gör det verkligen skillnad. Bara för att dagen börjar dåligt eller man känner sig extremt omotiverad så behöver den inte sluta så, keep that in mind!

Läs gärna mitt inlägg med mina bästa tips till en peppig och härlig vardag här, eller hur man kan göra så att 2017 blir ditt bästa år hittills här.

love, V

Gillar

Kommentarer