The bomber

Mode och skönhet, Allmänt

Spring outfit

#nouwoutfit

Den här outfiten btw, vår vår vååår! Solisar, bomberjacka och culottes (med tights, men ändå), jag tycker bara att det skriker vår! Snälla vädergudar ge oss solen tillbaka!


Åhh hur underbart väder var det inte i början av veckan?! Det var verkligen vår! Seeeeen back to reality igår med regn och rusk, hoppas det blir lite bättre väder idag iallafall!

Hur mår ni? Jag har varit borta ett par dagar vilket varit välbehövligt, tiden har inte funnits, datorn har varit död samtidigt som jag var utan laddare... Men, jag är back on track vilket jag är väldigt glad över! Jag har gått i skolan som vanligt, pluggat och haft studiedag som i princip enbart bestod utav plugg- ni vet alla lärare lägger in allt veckan innan lovet vilket gör att man inte har så mycket tid att lägga på annat. Jag tröstar mig dock med att när vi kommer tillbaka från lovet så är det i stort sätt bara nedförsbacke och nedräkning till studenten!(!!!!!!!!!!!!!)

love, V

Gillar

Kommentarer

Latest

Mode och skönhet

My latest outfits

Samlade ihop mina sex senaste outfits som jag lagt upp här på bloggen. Tycker det är lite kul att se alla outfits samlade och se hur olika de ändå är. Jag har känslan av att jag går runt i samma kläder konstant- men så är kanske inte fallet. Dock så har jag använt min svarta lurviga väst en del, iallafall att tolka av bilderna... Min favorit är den i mitten längst ner helt klart!

Om ca en halvtimme är det dags att släcka lamporna och mysa till det med tända ljus, earth hour! Jag tycker det är otroligt viktigt att göra det man kan för att dra sitt strå till stacken när det kommer till arbetet för att minska vår påverkan på miljön. Ha en bra lördagkväll!

love, V

Gillar

Kommentarer

Productive morning

Allmänt

Chill but productive

God förmiddag gänget!

Sitter här och njuter av min första kopp kaffe för dagen. Jag vaknade extremt tidigt imorse och kunde inte somna om. Gick då upp och tog en dusch, käkade frukost och började plocka och städa lite i rummet och har nu även tvättat mina sminkhorstar. Jag har även gjort en sats ingefärashots som håller på att svalna på köksbänken. Den tänker jag starta min morgondag med och boosta kroppen med.

Nu har jag slagit mig ner vid köksbordet med min kaffe och tänker plugga till sociologiprovet jag har på tisdag. Ha en härlig lördag!

love, V

Gillar

Kommentarer