Random pics

Allmänt

Här får ni lite mixade bilder i brist på annat.

Mitt humör idag och igår har seriöst pendlat från toppen till botten mer än vad det har gjort under den senaste tiden. Negativa tankar kommer och går och drar liksom in/ ner mig i mörkret vilket gjort att jag inte orkat uppdatera här. Egentligen vill jag inte sitta och skriva en massa negativa saker och på något sätt skriva och sända ut negativitet och så vidare men samtidigt så tycker jag att det är viktigt att visa att man faktiskt mår skit ibland, och enligt mig så är det inget man ska skämmas över. Det är bara att inse att sånt är livet.

Igårkväll var jag iallafall på undomskväll i Linghem och det var verkligen det jag behövde, att komma hemifrån och tänka på annat. Vi tittade på Pitch Perfect, sjöng och bara umgicks. Tidigare idag var mamma och jag på Blomster Torget vilket alltid får mig på bättre humör. Hoppas ni mår bra så hörs vi, kram!

love, V

Gillar

Kommentarer

Mitt nya hår

Allmänt

God morgon! Som jag skrev igår så var jag ju och klippte mig igår. Jag personligen tycker att det blev en väldigt stor skillnad. Det känns iallafall så när jag drar fingrarna igenom håret. Det känns mycket friskare, fräschare och kortare. Jag ville ju få bort det slitna men fortfarande ha långt hår men å andra sidan så ville jag liksom göra någonting nytt men som vanligt var jag för feg för att klippa av det. Men, jag tror hon klippte närmare en decimeter iallafall. Vi får se, jag kanske går tillbaka och klipper ytterligare. Nu ska jag iväg en sväng så, see you later!

love, V

Gillar

Kommentarer

Gårdagens bakning

Allmänt

Det tog seriöst hela dagen igår att göra den här tårtan. Med svalning och gräddning inräknat såklart. Men det blev bra i slutändan och det var kul!

Nu ska jag iväg till frissan, vi får se vad jag gör. Det blir nog antagligen bara topparna, det är välbehövligt. Minst sagt! ​

love, V

Gillar

Kommentarer