OSCARS 2016

Allmänt, Inspiration

Oscarsgalan hölls ju i natt i Los Angeles vilket jag knappast tror att någon har missat. Leonardo DiCaprio vann sin första Oscar och likaså Alicia Vikander. Jag kan inte sluta titta på alla fina klänningar som bars på röda mattan, tänk om man själv någon gång skulle få klä sig så och gå på en gala. Vilken dröm! Mina favoriter är nog...nej jag kan inte välja, jag älskar seriöst alla!

love, V

Gillar

Kommentarer

On a mission

Allmänt, Inspiration

Jag bara MÅSTE skaffa mig en jeansklänning! Alltså hur sjukt snyggt är det inte?! Så himla enkelt att slänga på sig en klänning, perfekt för dagar då man inte vet vad man ska ta på sig. Dock så har jag inte hittat den perfekta modellen än men jag ska fortsätta leta!

love, V

Gillar

Kommentarer

Military green & Beige

Inspiration, Mode och skönhet

Beige & Military green


Sunday funday, right? Nja, har suttit lite grann med tysk grammatik tills nästa vecka- yes, skola imorgon. Dock fastnade jag här framför datorn och fixade ihop det här lilla kollaget/ inlägget. Så mycket roligare än relativa pronomen, genitiv och adjektivets böjning... I vilket fall som helst, jag bara ÄLSKAR trenden med militär grön eller khaki grön samt beige/ nude-färgen, speciellt i kombination med varandra. Till det ett par snygga pösiga jeans, guldiga detaljer, sneakers och en hatt- så snyggt!

love, V

Gillar

Kommentarer