Bio

Allmänt

Kom hem för ungefär en timme sen. Var ju som sagt och såg på "En man som heter Ove" på bio och jag måste säga att den var riktigt bra faktiskt. Jag trodde att det skulle vara en komedi vilken det kanske också var men det var även sorglig. Var väldigt nära på att börja gråta i slutet. Tips tips, ni borde gå och kolla på den. Sist jag var på bio var nog ett år sen...( räknar inte med skolbio) Börjar dock inse att det faktiskt är ganska mysigt och att man borde göra det oftare. Jag tänker typ så efter varje gång men det blir aldrig av att jag går. Jaja så är det med det. 

Nu är det bara att ladda inför morgondagen. Måndag. Jag måste försöka vända måndagar till något positivt, för just nu är det mer eller mindre en hat-dag. Hur kul är det, att sitta varje söndag och klaga på att det är måndag imorgon, inte ett dugg. Får kämpa med det, ha det bra så hörs vi imorgon, kraaam.

love, V

Gillar

Kommentarer

Seg morgon

Allmänt

Hur söta är inte mina små gosisar?! 

God morgon eller god middag snart. Tanken idag var att ha en produktiv morgon och göra klart det som skulle behövas göras klart. Men det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig. Jag gick upp tidigt, duschade och allt sånt men orken till att skriva på min filmanalys, räkna de där talen och gå igenom de där tyskasvaren fanns inte. Ska försöka mig på det en gång till nu innan jag gör mig i ordning för bion. Have a nice day!

love, V

Gillar

Kommentarer

Jeans i alla dess former

Innehåller affiliate-länkarInspiration, Mode och skönhet

Det verkar som att en av trenderna i vår och sommar är jeans. Jeans i alla former. Själv har jag alltid haft svårt att matcha jeans med jeans, men jag ska försöka ge mig ut ur min comfort zone och testa på nått nytt! Vill själv ha en sån där jeanskjol samt en jeansklänning. Verkligen inget jag brukar klä mig i (jeansklänning), men hallå man lever bara en gång så varför inte testa. Det värsta som kan hända är att man inte trivs i det, men då är det bara att ta av det och testa nått annat, eller hur!

love, V

Gillar

Kommentarer